Rozmowy: Puchar bokora - grudzień 2016

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_margarites, 11 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Ahoj Piraci!

W tym miesiacu Puchar Bokora rozpocznie się we wtorek, 13 grudnia o godz. 12:00 (LST) i potrwa do soboty, 31 grudnia godz. 12:00 (LST).

Główne nagrody zostaną automatycznie dopisane do kont graczy po zakończeniu loterii:
    • 15 x Gilded Wolf (nowy design statku!) + 30 dni Królewska Łaska + Cesarska sakwa z klejnotami + 15 armat Dewastator
    • 30 x 15 armat Dewastator + 30 dni Królewska Łaska + Królewska sakwa z klejnotami
    • 30 x 10 armat Dewastator + 30 dni Królewska Łaska + Królewska sakwa z klejnotami
    • 30 x 200000 kul Pożeracza dusz + 15 dni Królewska Łaska + Królewska sakwa z klejnotami + 10 armat Młot przeznaczenia poz 1
    • 30 x 200000 kul Super voodoo + 15 dni Królewska Łaska + Królewska sakwa z klejnotami + 10 armat Młot przeznaczenia

Statek Gilded Wolf posiada następujące klejnoty:
    • Wielopostaciowy Lapis Lazuri = 95.000 PŻ
    • Iskrzący rubin = 18% do obrażeń zadawanych armatami
    • Polerowany akwamaryn = 16% unikania szkód
    • Polerowany granat = 16% obrażeń harpunami
    • Słoneczny kamień = +3% obrażeń zadawanych Przeciwko NPC

Dodatkowo macie niewielką szansę na otrzymanie Prezentu który może zawierać mapę bonusową:
    • 1x Byka
    • 1x Wodnika
    • 1x Strzelca
    Każda mapa bonusowa powiązana jest z 1 miesiącem Premium. Oznacza to że gdy otrzymacie prezent, przy każdej wypadającej mapie bonusowej otrzymacie również miesiąc premium (zawsze jeżeli prezent to jedna mapa bonusowa + 1 miesiąc premium).

Zapraszamy do rozmów.

Wasza ekipa Seafight

Ostatnie edytowanie: 9 grudnia 2016
  2. KrYs1916

KrYs1916 Moguł forum

Wkońcu nowa skórka. :cool:

3. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

zawsze w grudniu jest nowa

4. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

a jaka jest szansa wygranej?

5. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Szansa na wygranie głównej nagrody zależy od wielu czynników, nie da się jednoznacznie określić, że np. wrzucając 2 losy do loterii masz 50% szans na wygranie.
    Warto tez zauważyć, że na serwerach z mniejszą liczbą użytkowników twoje szanse na wygraną są większe niż na serwerach z dużą ilością graczy ( jednak są to tylko moje przypuszczenia, ponieważ nie dysponuję żadnymi danymi statystycznymi dotyczącymi ilości graczy zakupujących na danym serwerze skrzynie do bokora ;)). Na pewno też kupując więcej skrzynek zwiększasz swoje szanse na wygranie nagrody końcowej, chociaż nigdy nie masz 100% pewności że ja otrzymasz, bo otworzyłeś bardzo dużo skrzynek.
    Decydującym czynnikiem jest po prostu szczęście, że to ty akurat wylosujesz jedną z głównych nagród.

6. nosek1980

nosek1980 Forumowy żółtodziób

Dobrze rozumiem, że od niedawna są też przyznawane nagrody zaraz po wrzuceniu skrzyń do kielicha i im więcej skrzyń na raz tym lepsza nagroda?

7. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Nagrody tzw. natychmiastowe są zawsze przyznawane po wrzuceniu skrzyń do pucharu. Ostatnio jednak zostały zmienione na bardziej lukratywne.
    Co do ilości wrzuconych skrzyń masz po części rację, bo każda loteria rządzi się swoimi prawami i aby coś ciekawego wygrać potrzebny jest łut szczęścia ;).

8. Agresja

Agresja Ekspert forum

Wrzuciłeś skrzynie Voodoo do pucharu Bokora (ilość: 1):
    1 x Powielacz PD
    1 x Prezent loterii
    2500 x Amunicja odmrażająca
    3500 x Amunicja Voodoo
    7 x Szaman voodoo (poz. 4)
    Wrzuciłeś skrzynie Voodoo do pucharu

nieźle :)

9. KrYs1916

KrYs1916 Moguł forum

To co Ja mam mowic 20 skrzynek i 2 razy prezencik gdzie byl byk i wodnik i do tego powielacz pd :p

10. TЯANSPOЯTER

TЯANSPOЯTER Okazjonalny autor

2016-12-16 03:24:08
    Wrzuciłeś skrzynie Voodoo do pucharu Bokora (ilość: 10):
    5 x Dar Asklepiosa
    1 x Prezent loterii
    7 x Szaman voodoo (poz. 4)
    10 x Wielkoduszność Tritona
    5000 x Amunicja łamaczy serc
    3500 x Amunicja przeciwpancerna
    5 x Klucz
    2 x Powielacz PD
    20 x Nie do zatrzymania

niech ktoś to wyjaśni na mapie moża powinienem mieć ten prezent loterii a nie mam po 5 przelogowaniach też go nie otrzymałem tu jest wpis ze jest a tak realnie go niema śmiech na sali pieniądze władowałem w Bokora a tu zonk prezentu loterii niema totalny Kaszan:(:(:(:(

11. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Zglos sie prosze do Pomocy Technicznej i napisz, ze nie otrzymales prezentu z bokory.

12. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

Ja w tym miesiącu kończę już definitywnie z pucharem bokora :( Co miesiąc grałem wrzucałem dużo skrzynek po kilkaset i nadal designu nie wygrałem. Jak w grudniu nie padnie, to już więcej nigdy nie kupię. Podejrzewam że jest on tylko dla "wybranych". Kończę z tym bo niewarto ładować więcej kasy w to bagno :(

13. Podejrzewam że tymi "wybranymi" są Ci, którzy wrzucają najwięcej - mają większe szanse. :)

14. Danlord||F00||BB

Danlord||F00||BB Okazjonalny autor

Weźcie no ludzie 150 skrzyń i nic w morde jeżyka oszustwo . :D

15. 1oonn

1oonn Czeladnik forum

dostal ktos nagrode z pl1 ??

16. ☆√ΞRACRUZ☆[PL-]

☆√ΞRACRUZ☆[PL-] Młodszy ekspert

2017-01-01 00:19:47
    System dopisał do Twojego konta towar: 1 x The Gilded Wolf. Powód: Puchar Bokora
    System dopisał do Twojego konta towar: 15 x Armata Dewastator. Powód: Puchar Bokora
    System dopisał do Twojego konta towar: 1 x Cesarska sakwa z klejnotami. Powód: Puchar Bokora
    System dopisał do Twojego konta towar: 30 x Królewska Łaska. Powód: Puchar Bokora
    Szcześliwego Nowego Roku :)

17. 1oonn

1oonn Czeladnik forum

jaki serv?

18. CrimsonThePirate

CrimsonThePirate Czeladnik forum

2017-01-01 00:19:57
    System dopisał do Twojego konta towar: 10 x Armata Dewastator. Powód: Puchar Bokora
    System dopisał do Twojego konta towar: 1 x Królewska sakwa z klejnotami. Powód: Puchar Bokora
    System dopisał do Twojego konta towar: 30 x Królewska Łaska. Powód: Puchar Bokora

PL2

19. 1oonn

1oonn Czeladnik forum

cos mi sie wydaje ze pl1 nie dostało

20. 2017-01-01 00:19:54
    System dopisał do Twojego konta towar: 15 x Armata Dewastator. Powód: Puchar Bokora
    2017-01-01 00:19:54
    System dopisał do Twojego konta towar: 1 x Królewska sakwa z klejnotami. Powód: Puchar Bokora
    2017-01-01 00:19:54

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.