Rozmowy Święto Dyń 2018

Discussion in 'Kącik użytkownika' started by BA_PP187, Oct 28, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. shougan94

shougan94 Weteran forum

Napisze ktos jak zrobic mape gantrila i labirynt widmo?

2. Tolo-Banan*PL-

Tolo-Banan*PL- Aktywny autor

Zgodzę się jak już masz wypasione konto. Ale ja dla niektórych graczy to jestem na 7 strzałów więc raczej nie powalcze :)

3. szamankasc

szamankasc Moguł forum

ja też jak mnie biją po 100k a ja ich po 50, więc raczej nie wypasione:D ale do bota bije z flar po jakieś 100-120k to mniej więcej możesz sobie to uśrednić

4. Bimber2016

Bimber2016 Okazjonalny autor

WŁĄcza sie wszystko w grafice na full i nadal nie pokazują sie gregi zmienia sie przegładarki i nic dalej znowu gra dla szczęściarzy co dobrze gra chodzi

5. szamankasc

szamankasc Moguł forum

mam problem w labiryncie dostaje po 66k od czegoś nie wiem co mnie bije i takie same mam obrażenia na patrolu i najemniku, czy bp coś zrąbał i zaś nie działają?

6. barteQ11

barteQ11 Okazjonalny autor

też miałem taki problem, wyłącz w ustawieniach grafiki :wzmocnienia.

Doradzi ktoś jak przejść labirynt, zbijam 4 macki ale na ostatniego nie starcza mi hp. da się wyrypać gdzieś w koncie przed tym ostatnim bosem? amulety nie nadążają mnie repać

Last edited: Nov 2, 2018
  7. .kosek.™±™

.kosek.™±™ Młodszy ekspert

Napisze ktoś w koncu jak to jest z tą mapką labirynt? dlaczego takie szkody zadają?

8. shougan94

shougan94 Weteran forum

Napisze ktos jak zrobic mape gantrila i labirynt widmo? Albo gdzie znalezc jak je zrobic.....

9. ##ziper##[GIT]

##ziper##[GIT] Zaawansowany

wpiszcie na youtube tam gosciu nagrał jak je przejsc

10. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

11. FreeForFun

FreeForFun Koneser forum

gracz z normalnym kontem na tyle strzalow co dostalo konto na filmie juz dawno mialby denko ;D

007timon likes this.
  12. *szablak*

*szablak* Okazjonalny autor

hahhahahahahahaha zabwne a skąd ja mam wiedziec gdzie są te słoneczka których niewidac ludzie moze mi ktos odpowiedziec

13. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

W opcjach na mapie >>Grafika>> Animacje>> pozaznaczaj pokazuj efekty (wszystkie rodzaje)

14. 义†ŘØğДĿ†义

义†ŘØğДĿ†义 Stały bywalec

Poubiciu jakichś 200 wraczków wpadło mi około 10. Na ogół wpada wiedza zwiadowcy i deszc odłamnków, trochę prochu i tarcz, często kulki w ilości około 1,5kk a tak z dziesięć razy po 4,5-5,5 k.

15. Bimber2016

Bimber2016 Okazjonalny autor

KOLEGO A jakiej przeglądarki używasz bo tyla razy to próbowałem i innych rzeczy i nadale też mi sie te kółeczka pojawiają i też juz niie wiem dlaczego tak sie dzieje

16. *szablak*

robiłem wszystko nie widac nadal tych kółek moze podaj przegladarke na jakiej tobie towychodzi ok

17. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Gram na Operze i gdy zaznaczyłam, to kółeczka pięknie widać jak latają dookoła
    Tak mam zaznaczone.

Last edited: Nov 2, 2018
  18. *szablak*

ok a jakość szczegółów widoku jak masz ? niska czy wysoka

19. barteQ11

barteQ11 Okazjonalny autor

szablak pisałem że miałem to samo,,odznacz wzmocnienie w animacjach, ustaw tak jak ma foczka i wszystko będzie ok

20. ..Diego..[™±™]

..Diego..[™±™] Aktywny autor

w FAQ jest blad z wujaszka dostanie sie sie desing wigilia wszystkich swietych a nie hallowenowy wieczor ( taki nawet nie istnieje, nie wiem kto to tlumaczy ale niech sie bardziej stara bo nie wychodzi cos)

Thread Status:
Not open for further replies.