Rozmowy Święto Dyń 2018

Discussion in 'Kącik użytkownika' started by BA_PP187, Oct 28, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wrednygoryl

wrednygoryl Mieszkaniec forum

mapa dyniowa

2. Tolo-Banan*PL-

Tolo-Banan*PL- Aktywny autor

A skąd go wziąć? Znaczy ten dyniowy prezent jak zdobyć?

3. *WICHER*[PL-]

*WICHER*[PL-] Okazjonalny autor

4. taktak1

taktak1 Czeladnik forum

zrobicie coś z tymi co biją przez cały event 24h/7 wizje niedoli, widma bólu, duchy rozpaczy ? bo to jest śmieszne jak widze boty które mają nick i tag bractwa :D
    Poza tym mam propozycję żeby za ranking główny eventowy nie dawać żadnych nagród, ponieważ prawdziwy pirat nie ma szans z nimi walczyć o czołówkę

5. _Rizi_

_Rizi_ Czeladnik forum

Na global europa 7 nie działa ranking z mapy pogoń na duszą, no ładnie ..

6. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Już od wczoraj ;p

Bład zgłoszony.

7. skronio

skronio Czeladnik forum

Troszkę śmieszna wypowiedź, taki pies ogrodnika ;) "sam nie zje i drugiemu nie da". To że Ty nie osiągnąłeś nic w rankingu nie oznacza że pozostali korzystali z błędów lub programów . Są też "prawdziwi piraci" w rankingu :)

8. Tolo-Banan*PL-

Tolo-Banan*PL- Aktywny autor

13.11.2018 12:02:20
    Otrzymałeś 1 x Zabójca Duszy.
    13.11.2018 12:02:20
    Otrzymałeś 2 x Miotacz ognia, poz. 2.
    Hura po raz pierwszy wylosowany :)

9. ..rozar..

..rozar.. Stały bywalec

Dla mnie event udany, sporo kryształów i elitarek za to kupiłem, nie pilnując za mocno konta.

10. **hollyllodz**

**hollyllodz** Młodszy ekspert

Na jaka amunicje zostaly wymienione Esencje? i w jakich iloscich to niby wygladalo?

11. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Na razie nie było jeszcze wymiany esencji.

12. taktak1

taktak1 Czeladnik forum

sam wyciągnąłem wodnika, ale chodzi mi o normalną rywalizację fair play o czołówkę rankingu eventowego, a w tym rankingu eventowym to pierwsza "50" to autopiloty, to jaki jest sens w ogóle organizować taki ranking ? odpowiedź brzmi żaden

13. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Esencje zostały wymienione na Amunicje dyniową. Ratio już nie jest podawane.

14. kamcios12

kamcios12 Forumowy żółtodziób

Jak zdobyć prezent dyniowy

15. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Był dostępny w pakiecie w dziale płatności podczas święta dyniowego. Obecnie już go nie ma.

16. skronio

skronio Czeladnik forum

Niektórzy ludzie są poprostu śmieszni :D Czy Ty myślisz że dadzą Ci wszystko za darmo ? A gdy czegoś nie uda Ci się zdobyć to odrazu osoba która to zdobyła musiała grać na programie ? Otóż nie. Po godzinie 5 na mapie "pogoń dusz" nie było nikogo. Wystarczyło poświecić chwilę czasu wejść, zebrać 4 błyskotki i być w top50 . Mogłeś to też zrobić w dzień, ale jeśli nie masz bractwa lub jesteś w słabym to wątpie by Ci się to udało . Ludzie przestańcie ciągle płakać o to że inni grają na programach i zacznijcie coś robić bo użalanie się nad tym niczego nie zmieni a tylko się ośmieszacie.

dux-79pl- and BA_PP187 like this.
  17. a czym sie osmiesza czlowieku...

18. skronio

skronio Czeladnik forum

Tym że płacze o to jaka to ta gra jest nieuczciwa, ale jak już sam wyciągnął wodnikaz rankingu to jest dobrze, tylko te rankingi w których nic nie zajął są oszukane. Taka troszkę hipokryzja

19. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Event zakończony, esencje, monety, herby oraz klucze zostały wymienione, temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.