Rozmowy - Ukryte serca

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Modlishka, 12 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Modlishka

BA_Modlishka Guest

Tak, przy ogłoszeniu wyników będzie podane info ile zostało ukrytych serc.
    Zapewniam, że żadnej podpowiedzi nie uzyska.
    Serca powinny być już widoczne poprawnie.

Trzeba podać link do konkretnego postu z serduszkiem. Czyli klikasz w numerek posta w którym ukryto serce, kopiujesz wyświetlony link i wysyłasz do PT.

2. *D.a.m.i.a.n*

*D.a.m.i.a.n* Czeladnik forum

ja ma narazie 17 i nie wiem czy to duzo

3. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

ehh wysłałem same linki do danego tematu :( mogę to jakoś poprawić ?

dziękuje :)

4. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

mam wysłać jeszcze raz ? czy wejść na pocztę i wysłać wiadomość na ten sam ticket co wysłałem poprzedni poprawiając tylko o jaki post mi konkretnie chodzi ?

5. michbo15

michbo15 Hrabia forum

tylko jedno zgłoszenie :p

6. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

no to poszło 22 linki :) gdzie było serce poleciał nawet ten temat na wszelki wypadek :D najwyżej będzie 21 :)

7. BA_Modlishka

BA_Modlishka Guest

Nie musisz wysyłać kolejnego zgłoszenia. Jeśli wysłałeś link do tematu z serduszkiem to serduszko samo z siebie nie wyparuje.;)
    Natomiast link do postu ułatwiłoby weryfikację.

8. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

ehh to wam dałem trochę pracy :) no ale trudno skoro nie można poprawić to musicie sobie poradzić hihi :) a do 15tego do której godziny będą znane wyniki ? i czy jak wcześniej 3 osoby znajda wszystkie serduszka to będzie konkurs zakończony przed czasem ?

aaa i pytanie ID nick server tez trzeba podać ? bo nie dałem ale w zasadach nie ma wzmianki o tym :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 lutego 2016
  9. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

no to mamy ten sam wynik ^^ ciekawe ile tych serc bylo bo niepowiem niektore niezle ukryte byly :)

10. BA_Modlishka

BA_Modlishka Guest

A no dołożyłeś mi pracy. Zastanowię się jak to kiedyś odpracujesz.:D
    Do 15 lutego do końca dnia można nadsyłać zgłoszenia. Wyniki zostaną opublikowane po sprawdzeniu i zweryfikowaniu wszystkich zgłoszeń.
    Osoby które zajmą które znajdą się na podium zostaną poproszone o podanie ID. :)

11. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

ehh byleś pierwszy czyli już nie dostane głównej nagrody :(

oo nie :( proszę o łagodne wymierzenie kary :p no nic to do 15tego :)

12. Zła_Diablica38

Zła_Diablica38 Czeladnik forum

a czy posty z serduszkami sę nadal wrzucane

13. Posty z sercami były wrzucane do godziny 11:30

14. CIENKA1***PL-

CIENKA1***PL- Okazjonalny autor

chyba kilkanaście serduszek wam starczy :p

15. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)

Proszę zmienić sygnaturę. Tym razem upominam.

16. ***DZIARA***USS

***DZIARA***USS Okazjonalny autor

Mam pytanko czy koniec tego konkursu to bedzie 25 lutego do konca dnia czy o 12 w dzien sie skonczyl?

17. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Koniec konkursu to 15 lutego koniec dnia, czyli możesz jeszcze wysyłać zgłoszenia dzisiaj do północy ;)

BA_Modlishka lubi to.
  18. ***DZIARA***USS

***DZIARA***USS Okazjonalny autor

dzieki

19. Cezary.1992

juz czas na nadsylanie zgloszen minol ile bylo serc i kiedy mniej wiecej beda wyniki

20. Cezary.1992

Cezary.1992 ID 58/41887205 serwer polska 1 gratuluje pozostalym wygranym :) :)

BA_Modlishka i SMOD_*Angua* lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.