Rozwój co dalej? Aramty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika SerceWaleczne, 21 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SerceWaleczne

SerceWaleczne Forumowy żółtodziób

Witam, posiadam niski lvl z ochronką, mam 26 talentów i 7 kaszteli na co najmniej 5 poziomie (rampa max).
    Prawdopodobieństwo trafienia 112%. Posiadam ponad 260 slotów na armaty, a posiadam:
    15 miotaczy ognia, 71 Voodoo, 36 60f różnych poziomów, 55 55f różnych poziomów i 200 armat admiralskich.
    W najbliższym okresie mam zamiar zdobyć jeszcze 50 admirałek żeby mieć salwę do bota ogarniętą.

Chciałbym prosić o radę co potem? Oczywiście bez wydawanie pieniędzy.
    Z tego co wiem 55f mogę odpuścić i teraz najlepiej będzie robić komplet 60f, które mają salwę do gracza w miarę okey, czy starać się już na eventach robić komplet Voodoo, który chyba będzie miał sporo większą salwę w gracza od 60f?

Chciałbym również spytać w mojej aktualnie pozycji najlepsza salwa do gracza, to będzie mix miotaczy, voodoo, 60f i admiralskich? Bo jednak wydaje mi się, że admiralskie > 55f w gracza, a ciężko to sprawdzać jaki układ jest najlepszy, gdy każdy gracz ma inne % , obrony, tarcz itd.

Dziękuję za poważne podpowiedzi i pozdrawiam

2. SerceWaleczne

SerceWaleczne Forumowy żółtodziób

Nie ma co, pomocnie dla kajaków :/ A poradników o armatach nie ma takich

3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

SerceWaleczne lubi to.
  4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedź udzielona. Zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.