Rzetelnosc informacji od BP

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika Aga_Khan, 26 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

W świetle tej sytuacji zespół programistów dokładnie przeanalizował wpływ na społeczność graczy. Aby zachować sprawiedliwość i upewnić się, że nikt nie zostanie niesprawiedliwie ukarany, postanowiliśmy przedłużyć czas trwania debuffa dla wszystkich graczy, których to dotyczy, o dodatkowe 2 dni. To rozszerzenie zrekompensuje czas stracony podczas awarii serwera, zapewniając wszystkim uczciwą szansę na kontynuowanie swoich przygód bez nadmiernych strat.

Ponadto chcemy poinformować, że chociaż nasz zespół techniczny rozwiązał główne problemy z serwerem, nadal pracujemy nad rozwiązaniem niektórych utrzymujących się problemów z niektórymi usługami wewnętrznymi.

W
    spaniale... Wzruszylem sie jak gleba po wiosennej orce a z tego wzruszenia to az lzy mi strumieniami po plecach plyna...
    Super wazna sprawa - przedluzyc debuffy...
    Olac bledy i niedorobki... A co tam...
    Kiedys tam damy na oslode kody z kupa smieci dla zatkania geby.

Ja rozumiem ze byl problem bo DDoS... wiem ze nie dosc pstryknac palcami i sie naprawi. Ale stawiac na pierwszym miejscu sprawe kar?
    Jako ze BP w Niemczech siedzi to napisze to po niemiecku, moze oni to zrozumieja:

Das ist wirklich ein Ansatz

PS:

Zeby nie bylo... Nie mienie sie obronca czy krytykiem debuffa i graczy slusznie nim ukaranych. Idzie mi o idee dzialan BP

Hulio1234 lubi to.
  2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Na naszym forum tego nie przeczytają. Lepiej takie rzeczy umieszczać na discordzie SF gdzie sie pojawia producent gry i inni jegomoście.

3. Sponsorbp

Sponsorbp Forumowy żółtodziób

Gra nie dziala przez dwa dni, ludzie za $ kupili w tym czasie wzmocnienia czasowe itp, ale nie moga z nich korzystać, bo serwery gry nie działają. Nastepnie czytasz komunikat, ze bp zajmie sie ochrona serwerów przed atakami ddos. Myslisz sobie no dobra, moze sie ogarną i zaczną zajmować sie poważnymi rzeczami a tu nagle cyk. Okazuje sie, ze ktos traci cenny czas na to, zeby dopisać 2 dni debuffa do trzecich, dziesiątych kont graczy co latają na auto xD i jak tu brać nasze bp na poważnie.

4. 《☆₩*O*L*N*¥☆》

《☆₩*O*L*N*¥☆》 Czeladnik forum

Pisząc krótko i na temat... Wszystkie wzmocnienia czasowe głównie to temat rzeka. Ja sam kupując pakiet w którym jest np. najemnika Lv.5 (Na 7 dni załóżmy) to pracując 5 dni w tygodniu mam w sumie go na 2 -_-. Interes dosyć słaby, a więc Panowie i Panie z BP, jak będziecie w stanie rozważyć sugestie upływu czasu wzmocnień czasowych WYŁĄCZNIE podczas bycia online na serwerze to chętnie odwiedzę odpowiedni dział na forum. Pretensji nie mam do firmy BP ponieważ DDoS były spowodowane przez graczy tak samo przerwa techniczna, a sama krytyka BP za +2 dni debuffa dla auto botów jest jak najbardziej fair bo czemu ja mam mieć trudniej niz ty. Z drugiej strony też spójrzcie z perspektywy gracza który kupuje wzmocnienia za pieniążki ale z nich nie pokorzystał w grze (Można poczuć się oszukanym wydając na grę, a nie zyskując w rozgrywce). Oczywiście nie piszę tylko o tych 2 dniach przerwy, które były, a również ogólnie bycie offline.