Salwa,armaty, ilość kul

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika [PolishPower][MM], 29 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [PolishPower][MM]

[PolishPower][MM] Czeladnik forum

Witam,
    Wczoraj wieczorem zauważyłem ,że spadła mi salwa, mimo że żadne dodatki mi się nie skończyły,pomyślałem że to przez jakieś lagi (ponieważ już kiedyś tak miałem) i poranny restart to naprawi, ale niestety dziś nadal salwa się nie zgadza to zacząłem sprawdzać co jest nie tak. Wrzuciłem 277 armat admiralskich,127 na statek i 150 na pokłady i zauważyłem że na jedną salwę schodzi schodzi mi 249 kul czyli tak jakby 28 armat mi nie strzelało i jakbym ich wcale nie miał. Byłem ciekaw z czy to armaty z statku czy z pokładów mi nie działają, okazało się że 14 armat nie dział z statku i 14 armat nie działa z pokładów, sprawdzałem to też na armatach 60f 5lvl i jest taka sama sytuacja jak z armatami admiralskimi.
    Macie jakieś pomysły jak na to zaradzić? Ma ktoś podobny problem do mnie?

Ostatnie edytowanie: 29 maja 2014
  2. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

proste jak bijesz na wlasnej wyspie to oszczedzasz 10% kul a salwy obnizyli z tydzien temu

3. ..Diego..[™±™]

..Diego..[™±™] Aktywny autor

armaty wrzuc na statek bo po restarcie wczorajszym same spadaja po wylogowaniu

4. *Executioner*

*Executioner* Okazjonalny autor

277*0,9 = 249,3 bez prochu z wyspą
    (277*1,1)*0,9 = 304,7*0,9=274,23 z prochem z wyspą
    277*1,1 = 304,7 z prochem bez wyspy
    277 bez wyspy bez prochu :p

5. [PolishPower][MM]

[PolishPower][MM] Czeladnik forum

Rzecz w tym że nie biłem na wyspie bractwa, to że ostatni zmniejszyli salwę to wiem,a le ja wczoraj rano miałem jedną a wieczorem gdy zacząłem grać już o wiele mniejszą.
    Co najlepsze teraz mam krytyki z 277 admiralskich takie jak z 257 60f 5lvl i 20 voodoo.

6. wolnośćsłowa

wolnośćsłowa Czeladnik forum

Tak jak piszesz mi salwa też spadła o jakieś 400 z pustaka , zmieniłem talenty zeby podnieść salwe a dalej taka jak była przed powróciłem do ostatniego ustawienia talentów zmniejszyło o tą wartość o której pisze co jest?

7. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

Brak aktywności w temacie. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.