Salwa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ..PolishTerrorist.., 24 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

Podczas eventu waletynkowe kupiłem juz 14 armat 60f. Salwa przed kupntem tych armat wynosila 3400-3700. I dziś po restarcie o godz 16:50 i po włozeniu tych armat salwa spadla i teraz jjest 3000-3300. To jakis nowy bład czy jak bo juz nie ogarniam tego;/

[Paździoch] lubi to.
  2. †Malenka♥PaWeŁ88†

†Malenka♥PaWeŁ88† Czeladnik forum

Pewnie zmniejszają salwe, aby dodać jakiś kolejny "bajer". Z armat admiralskich do bota jest wyzsza salwa niż z 60f uszlachetnionych na 5 lvl. (oczywiście cześciej wchodzą krytyki i są wieksze) porownałam admiralskie również do 55f uszlachetnionych na 5 lvl. Salwy naprawde o wiele sie nie zmieniają, moze juz niebawem powstaną 70f?.

Na starym forum chyba shahen robil dokladne obliczenia apropo salwy jaka jest,a jaka powinna być. :)

3. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Salwa Ci spadnie zawsze. Masz mieszane armaty, a to niezabardzo sie sprawdza. Miej zalozony jeden rodzaj, a jak chcesz 60f to tylko na 5 levelu i jak masz jakies talenty i kasztele do krytyka to ladnie sie na tym wychodzi :p

4. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

Chodzi mi oto , ze zamineiełem 30f na 60f i salwa mi jeszcze spadła

5. dunacanPC

dunacanPC Czeladnik forum

Przede wszystkim - aby mieć wyrównaną, tudzież większą salwę, na statku powinny znajdować się jedynie armaty jednego rodzaju - w Twoim przypadku 60f. Na pokładach możesz mieć różne, nie jest to ważne. Jeżeli nie masz wystarczająco armat na statek - najlepiej daj tam np. Full Voodoo, bądź admirałek, a na pokłady owe 60f.

https://board-pl.seafight.com/threads/seafightopedia-alfabetyczny-spis-hasel.3849/

Polecam 6. zakładkę - Armaty :)

Ponadto piszesz, że zamieniasz 30f na 60f - lepiej poluj na Armaty Admiralskie. Za każdą oddaną salwę dostajesz PD w przeliczeniu 1 Armatka = 1 PD.
    Dodatkowo szkody z kul pustych są nieco większe :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 lutego 2014
  6. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Nie pisz proszę posta pod postem.
    Używaj funkcji "edytuj" dostępnej przy Twoich postach aby coś dodać lub zmienić.

7. dunacanPC

dunacanPC Czeladnik forum

Dobrze, przepraszam :)

8. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Ok, nic się nie stało;)

dunacanPC lubi to.
  9. Są jeszcze jakieś pytania?

10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Nie ma takowych - zamykam.

Status tematu: