Salwa ??

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Yoyokicia, 2 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yoyokicia

Yoyokicia Czeladnik forum

Witam i chciałbym się dowiedzieć o ile powinna podnieść się salwa skoro zrobiłem kamień 14% z 13% (armatki admiralskie)

2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Oj nie wiele :p Ciężko to dokładnie określić.
    1% to malutko i różnica może być ledwo zauważalna.

3. Pytanko do Modów bo nie chce zakładać nowego tematu. Prosze o wyjaśnienie jednej kwestii. Jakim cudem krytyk na admiralskich jest większy niż na 60f poz 5 skoro podobno 60f poz 5 mają o 20% większe szkody krytyczne niż zwykłe armaty. Idąc tym tropem posiadając salwe 10k z pustaka powinienem mieć mniej więcej 14k krytyk a jest 12500. Może mi to ktoś łaskawie wyjaśnić czy znowu BP zacznie sie tłumaczyć. To robi sie na prawde nudne. Po co tracić tysiące kryształów na armaty które BP celowo "psuje".

4. CZIROKEZ

CZIROKEZ Młodszy ekspert

To i ja sie podepnę pod pytanie czemu kamień 5% do graczy nie działa? Znów nas załatwili.

5. Jak nie działa? mi robi różnicę o 200 pustakiem :)

6. Yoyokicia

hmm ciekawe bo podniosła sie ledwo o 20 ?

7. Ok jedno 0 więcej mi się wcisnęło...
    Chociaż wolałbym 200 :)

8. †CYPIS†

†CYPIS† Okazjonalny autor

a czy w tej grze kiedys działało coś prawidłowo zacznijmy od tego może.

9. Yoyokicia

lipa szkoda było czasu, pereł i kamieni

10. CZIROKEZ

CZIROKEZ Młodszy ekspert

Ok CYPIS ale nie po to wydajemy pieniądze żeby robili nas w jajo. Co innego jeśli byśmy tą skórkę zdobyli to pies ich trącał, to samo robią z armatami, kasztele też niektóre nie chodzą a zaraz przyjdzie czas na oszlifowane kamienie że z biegiem czasu tez nie będzie różnicy w %.

11. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

nie dużo podniesie ale zawsze coś kamień 5% widać różnicę w salwie zwłaszcza na blisko i jak się nie ma luf bo na lufkach hehe 5% kamyczek nie działa:)

12. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Brak dalszej aktywności w temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.