salwa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Killer666, 24 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Killer666

Killer666 Czeladnik forum

witam mam problem. gdy kupie lufy to mam salwę ciągle 6262. na 10 salw mam tylko jedną inną ale to jest wtedy krytyk. innym salwa skacze z lufami itp a ja mam ciągle tę samą . pytałem się cm o co chodzi to pisał żeby armaty zmienić, zmieniłem armaty to salwa spadła o 90 i dalej ciągle taka sama wchodziła . wie ktoś od czego to zależy ?

2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Ponieważ wypolerowane lufy zwiększają twoją celność armat a nie szkody, 10% więcej celności sprawia że bardzo często strzelasz maksymalnie wysoką salwą, twoją maksymalną salwą jak widać jest 6262 bez krytyka, posiadając lufy będziesz miał bardzo często tą maksymalną salwę.

3. Jokeros

Jokeros Zaawansowany

nie wim ja widze róznice z lufami a bez.. nie wiem dziwne to co piszesz

4. Killer666

a innym czemu salwa skaka ?

5. Treu1

Treu1 Zaawansowany

zalezy jakiego masz aktywnego towarzysza , lufy dadza wieksza salwe a nie wyrownana , do stalej max salwy potrzebny jeszcze towarzysz BARTHOLOMEW dajacy dodatkowe + 5% prawdopodobieństwa trafienia.

6. Killer666

teraz na bartholewie bije bo vomortis nie działa .. ale z vomortisem też ciagle 6262 miałem

7. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

a czy masz rozwinięty kasztel sekstant i talent oko agwe? razem te umiejętności dają 12% do celności, z kanonierem 17% do podstawowej celności armat co w sumie daje 92%, z lufami maksymalne 100% jakie można osiągnąć. Salwa będzie miała wtedy stałą wartość tak jak u ciebie:)

8. Killer666

sekstant na 5 i oko na 5 ;]

9. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

więc wszystko jasne:) nie wszyscy mogą mieć rozwinięte ten kasztel i talent. wtedy salwy nie będą takie same.

10. Killer666

oki dzięki za pomoc :] można zamknąć

11. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

sprawa wyjaśniona więc a prośbę zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.