Salwy do wroga

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hellhemper, 12 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hellhemper

hellhemper Okazjonalny autor

Witam
    Chciałem zapytać czy są jakieś bugi czy ja czegoś nie ma na statku ponieważ mam według mnie słabe salwy do innych graczy...
    Mam 371 armat 183 devastatorów na lvl 1 i 188 młotów przeznaczenia na lvl 3, cannon damage na statku 22 %, ogólnie w opisie statku mam 109,5 % bonus uszkodzeń, prawdopodobieństwo trafienia 125 % a do wrogów bije między 50 a 60 tysięcy ...

2. CM_Error404

CM_Error404 Guest

125% celności obecnie to mało.Mając lufy i deszcz widać sporą różnicę. Bijesz na sokolim przeważnie czy na deszczu odłamków?

3. hellhemper

Ogólnie mialem 140 % tylko że zdjąłem z towarzysza ten gem i dałem obie obrony. A 125 % mam bez książek.

4. CM_Error404

CM_Error404 Guest

W potworku lepiej mieć celność i prawd. uniku do wroga :) Unik i celność na NPC z prawd. uniku.
    Jak kogoś biję na deszczu to mam salwę ok. 90k a na sokolim około 60 więc widać tą różnicę :)

5. hellhemper

To ja już nie wiem... nie mam aż takich złych armat przecież... i nie chce mi się wierzyć że sama książka aż tyle daje...

6. CM_Error404

CM_Error404 Guest

No tak to działa, 10% przy takich armatach to około 10 k w zależności też od kulek.

7. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

125 % masz prawdopodobienstwo celnosci to dajmy na to ja mam prawdopodobienstwo uniku 15 % z potworka 15% ze statku 8 % z kaszteli do tego jest trener który daje 15 % to juz sie nazbierało 53 % prawdopodobienstwa uniku i tu masz ta roznice 125-53= 72 celnosci juz ci zostaje :p

8. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, chyba wszystko zostało wyjaśnione. Zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.