seafight i darkorbit

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika ChceszTopke[USS], 1 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ChceszTopke[USS]

ChceszTopke[USS] Czeladnik forum

witam was wszystkich. z jakiej to okazji eventy w seafight nie są nawet do tyłka podobne a w darkorbit eventy są tak dobre że każdemu z naz się one marzą? obie gry wyszly z tej samej firmy programistycznej więc chyba powinny być po równo rozwijane.

prosze przeniesc temat do odpowiedniego działu, przepraszam za pomylke

2. Nie grałem w tę grę i nie znam tamtejszych realiów. Myślę, że na SF też nie ma co narzekać.

A za obie gry na pewno są odpowiedzialni inni ludzie, więc pod różnymi względami może być widoczna różnica.

3. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

DO nie jest tak rozwinięte jak SF:) przynajmniej z tego co ja zauważyłem a iventy też chyba nie są bardziej skomplikowane niż na SF.

4. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Sam nie wiesz co piszesz, 99% eventow w 2014r było oplacalne i bardzo oplacalne na SF.

SMOD_Leonardo lubi to.
  5. ORPprzemorius

ORPprzemorius Czeladnik forum

dla kogo niby oplacalne ? bo niskie lvl nie batdzo zarabiaja :)

6. ___Adrian___

Widzisz niski lvl wysoki lvl co Twoim zdaniem te pojecia oznaczaja ? Bo jest wielu graczy z 5 lvl ktorzy maja super statki, jest tez wielu z 20 lvl takich jak ja ktorzy maja słabe statki.

Kazdy moze zarobic czy to z niskim lvl czy z wysoki z super statkiem czy z małym kajaczkiem, wystarczy troszke motywacji i checi. Jasne jest ze latwiej napisac na czacie czy forum i pomarudzic niż wziąć sie do pracy - Kazdy z nas był kajakiem ;p

7. daragonmt5

daragonmt5 Aktywny autor

musisz tez wziasc pod uwage ladowana kase w gre :D

8. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Masz trochę racji, ponieważ są Eventy na których tzw. "kajak" zarobi, ale są też takie na których jakby kupił kulki za perły (na dany Event), a następnie by chciał wyjść na zysk to by musiał bić tylko elitarnymi armatami, których ma mało. Bił by boty tak długo, że topki by dostawał od fullów (każdy "słabszy" gracz wie o czym ja teraz piszę). Ja mam także bardzo mało armat elitarnych i ja wyszukuję Eventy, na których można bić boty z pustaka, bo takie Eventy są często opłacalne.

9. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Wystarczy zgrane bractwo, trochę się postarać i w taki event jak zimowy idzie sporo zarobić.

10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Dokładnie pierników leci masa, można skompletować armaty.

11. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Ale opisane przez Ciebie bractwa tzw. "kajaków" nie przyjmują. Tylko full elity.:(

Pierników miałbym dużo gdybym miał full armat elitarnych, przynajmniej 50-funtowych.:(

Na przyszłość prosiłbym pamiętać o nie pisaniu postu pod postem tylko użyciu opcji edycji postu.
    Pozdrawiam MOD_Walker

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 grudnia 2014
  12. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Cierpliwości :) Każdemu było ciężko na początku gry. A zgrana ekipa potrafi zdziałać wiele.

13. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Zgrana ekipa fullów pewnie tak, ale takich słabo ulepszonych statków jaki ja mam to nic nie zdziała na Zimowym Evencie, bo zaraz jakiś full nas wszystkich zatopi lub to co bijemy.

14. Roman52

Roman52 Mistrz forum

W tych grach nie jest problemem nierówny rozwój obu gier lecz zatrzymywanie graczy i przyciąganie nowych.

15. Vexus

Vexus Czeladnik forum

Gry są dość podobne gram w oby dwie niech reklamują się na wzajem to wyrówna poziom rozwoju

16. Roman52

Roman52 Mistrz forum

Jak dla mnie obie gry są słabo reklamowane, nawet nie ma reklamy w tv.

17. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

A jakie gry online masz reklamowanie w tv?;>

18. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Były też kiedyś w telewizji reklamowane. Teraz nie wiem jak jest, bo mało oglądam TV.

19. ___Adrian___

Czasem się ukazuje reklama SF w polskiej tv ale w niemieckiej czesciej ;p
    No i ogolnie gry BP pojawiaja sie w tv:d

BA_margarites i SMOD_Mróz lubią to.
  20. D3M0N0L0GI4.666

D3M0N0L0GI4.666 Mieszkaniec forum

Na MTV często są reklamy Seafight :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.