Seafight z Tobą na wakacjach - pytania/dyskusje!

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Mróz, 28 lipca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pozostał jeszcze niespełna tydzień do końca konkursu.

Zapras
    zam do udziału!

2. =Karkus-X=

=Karkus-X= Wielki mistrz forum

Dobra, dobra tylko że cały tydzień pracuję :( ale może w sobotę coś się wymyśli ;)

SMOD_Leonardo lubi to.
  3. ~OLIMPIC~

~OLIMPIC~ Młodszy ekspert

Mod mam pytanie jak mam rozumieć 2 punkt regulaminu " Wszelkie plagiaty będą skutkowały dyskwalifikacją" a czy jeśli ja wziąłem i wykorzystałem trawę w swojej pracy i pierwszy opublikowałem zdjęcie na którym jest napis SEAFIGHT tak jak to widać na zdjęciu to następne prace też są wykonane na trawie i czy to nie zalicza się do plagiatu ? Jeśli nie to po co ten 2 punkt regulaminu lub co by się do tego zaliczało ?

4. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Plagiat (łac. plagium – kradzież) – pojęcie z zakresu prawa autorskiego oznaczające skopiowanie cudzego utworu (lub jego części) wraz z przypisaniem sobie prawa do autorstwa poprzez ukrycie pochodzenia splagiatowanego utworu.

Każde zgłoszenie jest wyjątkowe - nie widzę tam plagiatów. Oczywiście sam pomysł się powtarza ( w tym wypadku wykonanie napisu na trawie). Jadnak pomysł na sam napis na tejże trawie jest wykonany inaczej niż Twój. Twoja koncepcja z wykonaniem napisu na trawie była pierwsza to i też przy ocenianiu będzie brane to pod uwagę, pozdrawiam.

5. ~OLIMPIC~

No na taką odp liczyłem wszystko jasne ok dzięki :) tak tylko chciałem sie spytać ;)

6. ~OLIMPIC~

mógł bym Moda prosić o zmianę nicku w zgłoszeniu bo zmieniłem nick na koncie
    nick ~OLIMPIC~
    Z góry dzięki

7. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Zrobione, pozdrawiam.

8. __iTsOv3r__

__iTsOv3r__ Czeladnik forum

~OLIMPIC~ z czego ty zrobiles ten napis???

9. ~OLIMPIC~

No przyjrzyj się może wyczaisz lub zgadniesz :p wiem że zdjęcie nie jest najlepszej jakości no ale cóż komórką robione nie raz ale te najlepiej wyglądało

10. ●●Kiciaczek●●

●●Kiciaczek●● Forumowy żółtodziób

Proszę Moda o usuniecie mojego zgloszenia:) z góry dziekuje

11. =Karkus-X=

Termin składania dzisiaj czy jutro do północy?

12. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Zgłoszenie zostało na prośbę usunięte, pozdrawiam.

13. =Karkus-X=

A mnie Mrozku odpowiesz?

14. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Do jutra do północy, upływa z dniem 17.08., pozdrawiam.

15. =Karkus-X=

Dzięki :D
    Jutro coś się wymyśli :D :cool:

16. -Aiko-90

-Aiko-90 Czeladnik forum

Jesli tak ma byc to reszta prac nie ma sensu. A nie na tym polega konkurs przeciez gdzie dokladnie znajduje sie napis bo to nie ma nic wspolnego z seafightem, tylko jak jest wykonany napis. To jest najwazniejsze tutaj. Pomysl i kreatywnosc wykonania napisu. Przeciez nikt nie uwiesi go w powietrzu:) Wiec niech jurorzy wezma pod uwage to:) powodzonka:)

17. ~OLIMPIC~

Rozumie ale wiesz nie tylko na trawie taki napis można było wykonać trzeba tylko trochę pomyśleć nad zrobieniem jego na jakimś ciekawym tle

18. ~OLIMPIC~

Mam pytanie czemu gracz z nickiem na forum __iTsOv3r__ wkleił to samo zdjęcie które brało już udział ale miało zostać usunięte ?

19. =Karkus-X=

Może zmienił nick?

20. __iTsOv3r__

__iTsOv3r__ Czeladnik forum

Temu ze mam taka ochote zeby to konto wzielo udzial a nie tamto:) a skoro zgloszenie ma byc wyslane z takiego konta ktore jest przypisane rowniez na forum to nie dyskutuj:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.