Server beta

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika **Jasiek**, 8 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. **Jasiek**

**Jasiek** Czeladnik forum

Witam,

Czy moglby ktos mi napisac jak zalogowac sie na server beta zeby sprawdzic nowe drzewo talentow? Gdy probuje wejsc w link i loguje sie uzywajac moich danych dostaje komunikat ze konto nie zostalo odnalezione,

Dzieki za pomoc

2. kociak

kociak Generał forum

Wszystkie stare konta zostały zamknięte. Aby móc wejść na serwer open-beta należy założyć nowe konto.

3. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Dokładnie tak jak kolega wyżej napisał. Aby rozpocząć grę na Open-Beta, należy się założyć nowe konto. Przez stare konto nie zalogujesz się.

4. **Jasiek**

Założyłem nowe konto wczoraj i dalej dostaje to sama informacje ze konto nie zostało odnalezione, za to do gry mogę normalnie się zalogować. Jakieś inne pomysły?

5. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Logujesz na to nowe konto i nie możesz wejść na mapę morza ?

6. **Jasiek**

Brutus Brutus Brutus, napisałem wcześniej że chciałbym przetestować talenty na becie, na starym koncie nie mogę, więc założyłem nowe.
    Na nowym dalej nie mogę bo dostaje ta sama informacje ze konto nie zostało odnalezione, ale mogę normalnie się zalogować i grać na serwerze

7. Shokaku

Shokaku Analityk forum

8. **Jasiek**

tak, na ten sie loguje, sam juz nie wiem o co moze chodzic, coz pozostaje czekac az dadza te nowe talenty do gry.

9. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Serwer beta został zamknięty także temat też zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.