SERVER ERROR

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika ρσмρєℓιυѕɀ, 1 października 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ρσмρєℓιυѕɀ

ρσмρєℓιυѕɀ Okazjonalny autor

Witam,
    W dniu dzisiejszym od ok godziny 10:30 niestety ale nie da się grać:

1) Mapa średnio co 5 minut się zawiesza,
    2) Po przelogowaniu wyskoczył SERVER ERROR,
    3) Odwiesza się co jakiś czas i za kolejne sekundy stop klatki.

Sprawdzałem swoje połączenie fpsy itp. ...... temat globalny...

//
    może warto zasugerować władzą wyższym częstsze regularne restarty serwerów?

2. †GiMi™[™±™]

†GiMi™[™±™] Stały bywalec

tutaj potrzebne są dobre serwery, a nie restarty. gra nie jest ultra wymagająca graficznie a błąd za błędem, lagi za lagami. Wystarczą lepsze serwery a nie siedzenie na starych serwerach sprzed kilkunastu lat.

3. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Takie informacje należy podać do pomocy technicznej a nie na forum, ponieważ tam najszybciej zareagują :) Z tego co się dowiedziałam problem został zgłoszony i zapewne niedługo będzie restart.

4. †GiMi™[™±™]

†GiMi™[™±™] Stały bywalec

Każdy to wie, bo temat wałkowany już od kilku dni, a ciągłe restarty nic nie dają bo jak widać co raz częściej laguje grę - wcześniej wieczorem teraz już i rano. Temat jak najbardziej na forum, niech inni gracze też wiedzą co się tu dzieje jak nie są na grze ;)

5. ρσмρєℓιυѕɀ

ρσмρєℓιυѕɀ Okazjonalny autor

Rozumiem, na przyszłość będę problemy techniczne kierował do pomocy technicznej.

Skoro problemy techniczne szybciej rozwiązują poprzez bezpośrednie zgłoszenia, to jakie tematy można opisywać w dziale "Pomoc Techniczna" na forum?
    (Rozumiem, że "polska ekipa" monitoruje pracę serwera i nie wykonuje żadnych działań (?), dlatego ciekawi mnie jaki problem "polska ekipa" może rozwiązać z tematów - TECHNICZNYCH ?)

// no ofense //

6. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

ρσмρєℓιυѕɀ otrzymałeś informację wyżej, że problem został zgłoszony. Jeśli ktoś z ekipy jest w stanie udzielić odpowiedzi na techniczny temat, to udziela. Jesli sprawa wymaga przekazania do pomocy technicznej, to tam tez kieruje.

Ponawiam informację, problem zgłoszony do programistów, niestety musimy czekać.

7. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Rzadko zaglądam na forum w godzinach pracy ponieważ nie mam możliwości być tu cały czas i pisałam wielokrotnie na czacie, że jak nie ma CM, który może problem zgłosić to trzeba pisać do PT. Nie chodzi mi o to by gracze nie wiedzieli co dzieje się na grze podczas ich nieobecności (nie rozumiem po co komu ta wiedza jak nie gra^^), ale o to by reakcja była szybka i szybko nastąpiła jakaś poprawa :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.