Serwer Beta

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Treu1, 18 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. A co niby gracze mają robić skoro już mają full elity?
    Ja czekam na możliwość wyprodukowania 75 talentów, nowe kasztele, bonusy ze skórek, żeby ulepszać za perły, na coś co będzie dawało większą salwe itp.

2. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Wieksza salwa, wiecej talentow itp. zabija calkowicie te ich serwery. Zrobia z tej gry bombe zegarowa. Zauwaz co sie teraz dzieje przy tych dodatkach. Przetestuja cos na becie, tam bedzie chulalo bo malo osob tam gra, a jak wprowadza na normalny serwer to bedzie tylko BOOM i 19% i tyle sie zalogujesz. Ale znajac BP to i tak to wprowadza, nowe lagi sa przecierz bardzo dla nich wskazane

3. Czesiek_Legolas

Czesiek_Legolas Okazjonalny autor

Na becie zaczyna sie tak samo gre co na zwykłym serwie czyli 3 tys pereł ?

4. DE-LUX

DE-LUX Czeladnik forum

tak ale w czarnym rynku są admiralskie za jedną perłę i coś tam jeszcze :D

5. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

bedzie ulepszanie skórek :p tylko ciekawe kiedy,na urodziny,czy wczesniej :p za kryształy i perły zapewne. Teraz dali dni talentow,niech ludzie wydadzą kryształy,potem dadzą uszlachetnianie 60f,też wydadzą te które trzymają na to.a potem taka aktualizacja za kryształy i perły,i co??oczywiście w dział płatności pakiety kryształów,i niektórzy pokupują :p Ci co będą mieli to porobią i już :D a co do lagów,to jak wspomnieli w podcascie,maja zrobic wersje client,jak w innych grach,typu WoT,że większość rzeczy będzie u gracza na kompie. Ciekawe jak to wyjdzie,czy w ogóle wyjdzie,i ograniczy lagi

6. Pumcia

Pumcia Młodszy ekspert

Nie żeby coś, ale serwer beta był otwarty na 2 tyg. A jest już niby 11 dni otwarty - tak mi kolega mówił :)

7. LubięPlacki[EVO]

LubięPlacki[EVO] Okazjonalny autor

wiecie czemu mam problem z czatem na becie, nie mogę go włączyć resetuje i się nie da

8. DE-LUX

DE-LUX Czeladnik forum

Chyba wg tam czatu niestety nie ma:(

9. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

Lagi będą takie same lub większe zwiększą się za to wymagania grafiki

10. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

A ja mysle, ze wersja clienta naprawilaby te wszystkie lagi, choc mam obawy co do czasu jego wprowadzenia, takie cos robi sie od razu na poczatku, a nie w zaawansowanym stadium gry i znajac BP to cos innego niebedzie dzialalo, ale zobaczymy

11. LubięPlacki[EVO]

wiecie jak zrobić aby mieć na kajaku 95k pkt voodo i dużo hp? bo mam 10 pokładów a bije mnie niż ci co mają 5 i mam mniej wszystkiego, mam armaty kupione admiralskie kule te same ?

12. .Bastek.

.Bastek. Czeladnik forum

Zabrali czarny rynek lipa już nie gra nq

13. LubięPlacki[EVO]

jest, ale nie ma żadnych rzeczy do kupna, po za tym był błąd że na start za 3k pereł mozna kupić 6k admiralskich które mozna sprzedać za 150mln te 6k i zbugował się plac targowy, ciągle są te same osoby i nie da się nic z tym zrobić od kilku dni

14. .Bastek.

.Bastek. Czeladnik forum

MOD ale to serwer beta !! i Czarny rynek nie działa!! nie ma go

SMOD_Mróz lubi to.
  15. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tam nic nie musi działać, jest to serwer beta.
    .Bastek. Dzięki za przypomnienie.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 stycznia 2014
  16. LubięPlacki[EVO]

czo lepsze armata voodo czy admiralska?

17. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

Pewnie że armata voodoo jeszcze lepsza z szamanem klasy 3.

Pumcia i LubięPlacki[EVO] lubią to.
  18. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

ktoś chciałby coś jeszcze dodać do tego tematu?

19. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Żeby nie było bałaganu, do rozmów o tym serwerze zapraszam tutaj --> Serwer Beta!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.