Serwer int6

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika manster54, 10 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. manster54

manster54 Forumowy żółtodziób

Witam, mam problem, na liście serwerów do gry nie mam serwera int6, gdzie mogę go znaleźć, bardzo chciałbym na nim zagrać, dziękuję i pozdrawiam.

2. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Proponuje poszukać w 1 zakładce ( podpisana jest jako Europa ). Tam powinieneś znaleźć serwer podpisany w ten sposób - "europejski glob." ;)
    W tym miejscu ( klik ) znajdziesz informację w jaki sposób można wybrać lub zmienić serwer gry

3. manster54

Po wejściu na listę serwerów, moje serwery to:
    Europejski glob
    Europejski glob 1
    Europejski glob 2
    Europejski glob 3
    Europejski glob 4
    Europejski glob 5
    Nie wiem już gdzie szukać, a bardzo chciałbym zagrać na nowym serwerze,

4. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Nr 1 na Twojej liście to global 6.

MOD_Stark lubi to.
  5. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Serwer int 6 jest to serwer azjatycki global. Po łączeniu w megaserwery znajduje się w zakładce Ameryka jako azjatycki global 1. Zaś nowy serwer to jak wspomniał ___Adrian___ to pierwszy na twojej liście ;).

6. manster54

Ok , dziekuje, czyli nowym serwerem jest europejski glob , i jeszczekam jedno, jaką jest trudność serwera, mam na myśli liczbę graczy,

7. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

około 250 aktywnych ,reszta rekreacyjnie

8. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Brak dalszych pytań, rozumiem że wszystko jasne tak więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.