Serwer

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zlotnik2, 21 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Spotykałem się na forum z wyrażeniem "to zależy od sytuacji na danym serwerze".

Moje pytanie brzmi:
    Jaki jest najlepszy serwer pod względem:
    -uczciwości graczy,
    -miłej i przyjemnej gry bez inwestowania w gre,
    -uprzejmości graczy,
    -możliwości licytacji
    i paru innych czynników, których nie wymienię, ponieważ są w innych grach standardem.

2. Na tak złożone pytanie ciężko jednoznacznie odpowiedzieć :p
    Każdy serwer ma swoje wady i zalety, chyba na każdym są nieuczciwi gracze. Inwestować w grę nie trzeba ani złotówki jak zechcesz to szybko osiągniesz całkiem przyzwoitą tratwę :) Zdarza się tak że na serwerze rządzi jedno najsilniejsze bractwo ewentualnie jakiś alians, może warto do nich dołączyć? :)
    O uprzejmości graczy nic nie powiem żeby nie dyskryminować poszczególnych serwerów :) Nie zamierzamy tu nikogo zniesławiać w jakikolwiek sposób a gracze mogliby się obrazić gdyby padła tu ich nazwa :confused:

MOD_Archanioł lubi to.
  3. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Nie mam zamiaru źle pisać o jakimkolwiek bractwie, aliansie ani też serwerze.:) Chciałbym kiedyś zmienić serwer i dlatego pytam: Jaka jest sytuacja na innych serwerach?:) Gram 3 lata na PL2:D

4. dynia432

dynia432 Naśladowca mistrzów

najlepsza od zawsze sytuacja była na Global Europie 1 :)

a gorszego niż Pl2 nie spotkałem nigdzie serwera

5. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Ja osobiście mogę polecić Global 1.
    Licytować można bez problemu, ludzie są bardzo sympatyczni, pływać można po wszystkich mapach bez problemu, że któraś należy do jakiegoś alliansu:)

6. Są jeszcze jakieś pytania ? :)

7. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Jakie bractwo wybrać na Global Europa 1?:)

8. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Pytanie które bractwo będzie chciało Cię przyjąć. Na pocieszenie napisze Ci ze wszystkie polskie bractwa na int1 mają bardzo duża wojne:)

9. Wojtyrka

Wojtyrka Czeladnik forum

Przesadzasz:) Po prostu są tu dość znaczne tarcia dyplomatyczne:)

10. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Ciężko doradzić, bo sporo zależy od tego czy się dogadasz z członkami jakiegoś bractwa. Porozmawiaj z ludźmi na czacie, zobacz z kim Ci się fajnie czas spędza i wybierz:)

11. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Ja wczoraj na powyższym serwerze konto założyłem.

12. To teraz rozwijaj konto i poszukuj bractwa ;)

13. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Póki co gram jeszcze na PL2, więc pytam jakie bractwo polecacie wy forumowicze?

Dziś o 13:30 chciałem rozpocząć grę na paru innych serwerach, ale od tamtego czasu wyświetla mi się "LOST CONNECTION" jaka może być przyczyna?:(

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 grudnia 2014
  14. Wyczyść ciasteczka,historie itp. dobry program do tego to CCleaner :)

15. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Ale to chyba nic by nie dało, bo na innym serwerze normalnie wszystko "chodzi".

16. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Nadal masz ten problem?

17. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Błąd naprawiony, chciałbym podziękować wszystkim za radę zmiany serwera z PL2 na inny, na PL2 się łatwo zniechęcić do gry, a na "globalach" nawet słabszym kontem można sobie cokolwiek "ugrać".:)

18. Czy w takim razie można zamknąć temat?

19. Sumorski

Sumorski Forumowy żółtodziób

Witam obecnie gram na serwerze europa wschodnia Polska1 a jak pszeszedlem Europjski global1 to na srtonie tzw glownej mam 3tsiące perel to tam zaczynam o nowa ,jak jstem tu w jakism bractwie to tam moge być w innym nie tracąc obecnego bractwa? od nowa licytcje itp Pozdrawiam

20. Jeśli dobrze zrozumiałem twoje pytanie to odpowiedź brzmi: tak. To są dwa inne serwery i jeden z drugim nie ma ze sobą nic wspólnego.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.