Serwery

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zxcvbnm91, 23 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zxcvbnm91

zxcvbnm91 Forumowy żółtodziób

Witam :)

Spory kawałek czasu temu słyszałem cos o łaczeniu serwerów i mam pytanie czy to już weszło w życie gry? wygląda tak że pl1 i pl2 są ze sobą połaczone? czy serwery polskie są złaczone z zagranicznymi? jesli mogłby ktos podesłac link do tematu to byłbym wdzieczny bo coś znaleźc nie moge albo za słabo szukam, tak czy siak z góry dziekuje :)

2. BA_Modlishka

BA_Modlishka Guest

Informacje na ten temat znajdziesz tutaj ;)

MOD_Stark lubi to.
  3. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Masz jeszcze jakieś pytania ? ;)

4. zxcvbnm91

zxcvbnm91 Forumowy żółtodziób

Dziekuje za odp i mam jeszcze jedno pytanko :) za potwierdzenie maila dostawało sie kiedys jakies tam bonusy to już nieaktualne? :p

5. NAVAL

NAVAL Aktywny autor

W niedługiej przyszłości nastąpi połączenie wszystkich w 6 Mega Serwerów.
    Globalne łączenie nastąpi w środę, 23 września.
    Moje pytanie czy 23 września 2016?

6. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

To ogloszenie jest z 2015 roku :) Połączenie o którym mowa w ogloszeniu juz nastąpilo :p

MOD_Stark, BA_Modlishka oraz øяɱø lubią to.
  7. NAVAL

NAVAL Aktywny autor

nie udzielaj się?jak umiesz czytać nie do ciebie pytanie było i pisze 6 Serwerów
    Pytanie do BA albo GTL.

8. BA_Modlishka

BA_Modlishka Guest

Jak widzisz ogłoszenie jest już od dawna na forum - data dotyczyła 2015 roku. Początkowym zamierzeniem było 6 mega serwerów. Jednak z czasem zmieniono plany, przede wszystkim ze względu na obawy graczy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.