SERWERY

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ariel1990PL, 16 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ariel1990PL

Ariel1990PL Czeladnik forum

Wiadomo może na jakich serwerach jest dużo aktywnych Polskich graczy i bractw?

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Polscy gracze są wiadomo, że na polskich serwerach gry, a na innych zagranicznych serwerach ciężko to stwierdzić gdzie jest więcej polskich graczy.

3. Ariel1990PL

ajjj widze teraz ze na eu wscho sa polskie serwery.... nie mozna przeniesc statku na inny serwer? bo ten mam juz troszke rozbudowany i szkoda mi go tracic....

4. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Nie ma niestety takiej możliwości, rozpoczynając grę na innym/nowym serwerze zawsze zaczynamy od "zera"

5. Ariel1990PL

kurcze szkoda, no ale to by bylo zbyt proste :)
    Wiecie chociaz na ktorej PLce jest wiecej aktywnych graczy? na 1 czy 2?

6. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Serwer PL 1 i PL 2 zostały połączone - teraz to ten sam serwer ;)
    Zajrzyj tutaj [KLIK] lub tutaj [KLIK]
    Linki prowadzą do rekrutacji polskich bractw z zagranicznych serwerów - może akurat się przyda ;)

7. Ariel1990PL

Podałeś linki rekrutacyjne ale ok :) Więc nie ma różnicy czy wejdę na serwer pl1 czy pl2 bo to dwa te same serwery? dobrze kumam? xd

8. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Taki miałem zamiar, zawsze można zapytać kogoś z tamtych bractw jak wygląda sytuacja na serwerze - oni przedstawią Ci ( przynajmniej moim zdaniem ) najlepszy obraz sytuacji ;)
    Tak, dokładnie tak :)

9. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

dokładnie ,mega serwer pl to pl1 i pl2

10. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Więcej na temat globalnego łączenia serwerów możesz poczytać tutaj -> [KLIK]

11. Ariel1990PL

Poza tym cos tu nie gra bo na pl1 zebralem kilka mojo i mam ponad 3k perel, wchodze na pl2 i mam 3k perel...

12. Vдscø_PL

Vдscø_PL Forumowy żółtodziób

Bo to nie jest to samo, rozwijając konto na serwerze pl, możesz wejść na niego przez pl1 i pl2, ale to nie to samo konto, a 2 różne, dlatego to co zbierzesz np. na pl1 nie masz wchodząc na pl2 ;)

MOD_Stark lubi to.
  13. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Raczej wszystko jest w porządku :)
    Tak jak to kolega opisał w poście wyżej.

Dodatkowo zaczynając grę na nowym serwerze między innymi otrzymujesz 3000 pereł na start, stąd te perły ;)

14. Ariel1990PL

chodzi mi bardziej o to ze na pl1 po plywalem, nazbieralem i jest to widoczne a jak przelacze sie na pl2 to nie widac tego :) Ale zorientowalem sie na czacie, wszystko wiem wiec temacik mozna zamnknac :)

15. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Skoro wszystko jasne - temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.