Sezon i klucze

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 22 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam prosze mi powiedzieć naczym polega zdobycie dziedzictwo pirackiej flagi na 14 dni co się stanie jak mam zdobyte dwa klucze bo doszłem do konca sezonu ale chce potrzekać z nagrodami do konca tygodnia i odebrac je w sobotę czy to strace

2. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

klucze i monety stracisz dopiero gdy zakończy się sezon, który trwa 90 dni od 2 września. Wiec dopóki trwa sezon możesz zbierać klucze i wymienić na odpowiednie nagrody kiedy chcesz w trakcie danego sezonu.

3. Achilles®»»»»»»

Acha rozumiem a jesli teraz klikne i odbiore nagrody z tym będę miał na 14 dni dziedzictwo pirackiej flagi naczym polega to coś wrodzaju pirackiej bandery ze przez 14 dni będe miał do bicia bota fredom czy jak to jest

4. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Dziedzictwo pirackiej Bandery to buff dający 10 miejsc na armaty, 25 miejsc na piratów oraz 10% więcej punktów bitwy, więc jeśli klikniesz teraz to będziesz miał te dodatki przez 14 dni.

5. Achilles®»»»»»»

6. Achilles®»»»»»»

Witam mam jeszcze pytanie dla czego tak jest ze niedarady otworzyc skrzynki z sezonu 3 a z sezonu 4 otworzyłem to znaczy ze z sezonu 3 trzeba kupić 2 klucze

7. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Na danej skrzynce są czaszki z otworami na klucz i tyle ile ich jest to tyle kluczy potrzebujesz do otwarcia danej skrzynki.

8. Achilles®»»»»»»

Acha rozumiem to znaczy ze miałem do wyboru skrzynia sezonu 3 lub 4 ja wybrałem 4 tak

9. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Tak.
    Skrzynkę możesz sobie wybrać, która jest dla Ciebie atrakcyjniejsza i oczywiście czy masz ilość potrzebnych kluczy. Zawsze śmiało możesz jakiś czas poczekać z otwarciem skrzynek.

10. Achilles®»»»»»»

11. FreeForFun

FreeForFun Koneser forum

dołączę się do tematu, czy na otworzenie skrzyni zawsze jest potrzebny jeden klucz ?. jeśli jest jakaś rozpiska na którą skrzynkę ile kluczy bardzo bym prosił ☺️

12. Ks.Natanek

Ks.Natanek Forumowy żółtodziób

Nie zawsze. Na początku masz 1-2 klucze do otwarcia skrzyni,póżniej 3-4,a nawet p[od koniec 5. Wszystko zależy ile zamków ma dana skrzynia. Jeśli odblokujesz,czyli otworzysz wszystkie 5 okien z danego działu,wtedy możesz otworzyć skrzynię. z resztą ile potrzeba na nią kluczy widzisz od razu po przejściu na kolejny etap z pięcioma oknami ;)

13. FreeForFun

FreeForFun Koneser forum

a te klucze oprócz działu skąd wziąć ?:D

14. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

To tylko tyle ile w zakładkach sezonowych, a tam szału nie ma :(

15. Achilles®»»»»»»

Witam co to jest Gemini secundus

16. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

To buff z mapy Bliźniąt dający 5 miejsc na armaty. Jeżeli posiadasz dwa buffy, czyli Bliźniaka Pierwszego i Bliźniaka Drugiego to razem masz 20 miejsc na armaty.

MOD_BRUTUS lubi to.
  17. Achilles®»»»»»»

18. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Masz jeszcze dodatkowe pytania w tym wątku czy można temat zamknąć ?

19. тαѕмαη

тαѕмαη Czeladnik forum

do kiedy jest ten sezon chodzi o dokladna date

20. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Cytując z forum :

""Najprościej mówiąc jest to system misji, które działają automatycznie na których wykonanie mamy określony czas. Pierwszy sezon rozpocznie się 2 września 2019r i będzie trwał 90 dni.""

Powinno się kończyć 1 grudnia ale nie czekałbym z otwarciem skrzyń do końca :p.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.