Skandal!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Shokaku, 7 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Żeby nie było ,pytanie.Kiedy będzie normalnie?
    A teraz
    Jakaś sytuacja na morzu ,padają komentarze ,krótka wymiana 3 zdań. Wszystkiemu przygląda się SCM obdarzając dwóch gracz banami. Ja nie dostałem nawet kicka. Po czym Administrator daje mi bana za rzekomą obrazę gracza.Standard,odwołanie.dwóch SCMów odpowiada ,drugi kieruje mnie w sprawie tego bana do supportu. To ja się pytam po co oni są.Ale piszę.Mijają 4 dni ,każdego dnia wysyłam zapytania.Dziś pada decyzja ban zostaje mimo prośby o wykazanie obrazy kopią rozmowy z czatu.Oczywiście takowej się nie doczekałem. Tyle warte są wasze odwołania.
    W takiej sytuacji ,moje dodatkowe pytanie:W jaki sposób mogę skasować konto w tej grze ponieważ więcej grać tu nie będę a wyceniać mojego wkładu w nią nie sposób.Jeśli to nie będzie możliwe konto pójdzie w obce ręce.

2. Jankes

Jankes Okazjonalny autor

Jednego napinacza czatowego mniej , następny proszę . :)

3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

ja tez niewiem poco na forum jest odwolywanie od chatu i scmi skoro nie usuwaja banow tylko odsylaja do suportu na gracza tylko obowiazki nakladaja a suport automat wiadomo ze ban zostanie bo niemaja czasu co do chatu kiedys adrian napisal ze nim sie zajmuje jakas firma zewnetrzna moze nasza ekipa niema tam uprawnien do zdejmowania banow .. ?

4. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Co do kasacji konta, musisz napisać do suportu prośbę o usunięcie. Dostaniesz wskazówki co dalej.

5. Stary temat nieaktywny zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.