skarga na prave CM

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika `TW33TY[BAD], 16 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. `TW33TY[BAD]

`TW33TY[BAD] Forumowy żółtodziób

https://board-pl.seafight.com/threads/skarga-na-cm-na-czacie.60252/

Dlaczego moja skarga na to co zrobil ze mna Cm na czacie ogolnym zostala zablokowana ?Dlaczego ogol graczy nie ma prawa wiedziec jak sie postepuje z graczami?
    Moja skarga nie jest odwolaniem od bana (jak to zasugerowal CM ) tylko ogolna skarge do dzialania gry bo nie obwiniam bezposrednio okreslonego CM za to co mnie spotkalo na czacie tylko tworcow gry za to ze nie potrafili stworzyc mechanizmow gry i selekcji osob odpowiedzialnych za prace w teamie.To ze ktos sprawnie obsluguje forum i zna mechanizmy gry sie gwaratntuje dobrej jakosci pracy osob ktore pracuja przy obsludze gry.
    Prosze zadbac o to aby osoby ktore powinny byc pomocne(sa) byly tez bezstronne.
    Najlepiej zamiesc temat pod dywan .
    CZAT GODZ 0.31

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Po co piszesz 2 razy ten sam temat. Odpowiedź masz udzieloną w swoim pierwszym temacie, że skargi na ekipę pisze się tylko i wyłącznie do PT. Ten temat zamykam, gdyż już jeden Twój istnieje, a tutaj link do niego [klik].

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.