<< SKARGA NA 'PT' >>

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika SowQa, 28 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SowQa

SowQa Okazjonalny autor

"SKARGA NA POMOC TECHNICZNĄ"

W dniu 21.09.2016r.
    Napisałem do PT w celu naprawienia mojego błędu w grze..
    Mianowicie nie mogłem kupić kluczy.. "Tak posiadałem wystarczającą ilość pereł"..
    Oczywiście miałem informację, że sprawa została skierowana do odpowiedniego działu w celu jej roziązania..

W dniu 03.10.2016r.
    Otrzymałem wiadomość o temacie:
    [Ticket#2016091237003388] Jak bardzo jesteś zadowolony(a) z pomocy technicznej?
    yyy... Jak mam być zadowolony jak nic nie zrobili..??

W dniu 15.10.2016r.
    Zgłosiłem ponownie ten sam problem PT ..
    Otrzymałem odpowiedź, że na moim koncie stan kluczy wynosi "-2" (minus dwa)
    i postarają się rozwiązać ten problem i przekierowali go do odpowiedniego działu..

W dniu 24.10.2016r.
    Otrzymałem wiadomość o temacie:
    [Ticket#2016101537011138] Jak bardzo jesteś zadowolony(a) z pomocy technicznej?
    I ponowie jak mam być zadowolony jak w dalszym ciągu nic nie zrobili? Dalej nie mogę kupić kluczy a stan wynosi "-2"

Proszę BA albo kogoś innego o rozwiązanie tego sporu aby PT zajęło się pracą a nie leżeniem i kłamaniem że pracują w pocie czoła bo nic kompletnie nie robią, no bo sam fakt, że od miesiąca nie potrafią naprawić problemu z ujemną ilością kluczy ..
    Nie wiem czy to jakieś spóźnione prima aplilis, ale to ani śmieszne ani zabawne dla mnie nie jest.. Proszę o jak najszybsze rozwiązanie togo, że problemu..​
    Pozdrawiam​
    ⋘♫░░✥ÐΞЌЅ✥░░♫⋙
    SERWER: Polska 1
    ID: 58/41901934​

2. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

SowQa, jeśli otrzymałeś informację, że pracują - to oznacza, że pracują, a ciągłym pisaniem do PT nie przyśpieszysz sprawy :) Ja rozumiem, że jest to irytujące, ale ani my na forum, ani PT nic nie może zrobić. Jak tylko programiści uporają się z problemem, to dostaniesz informację zwrotną, że jest naprawione.

3. Pinacolada(F69)

Pinacolada(F69) Forumowy żółtodziób

Moze wystarczy wylicytowac 2 klucze ?

4. fala5

fala5 Czeladnik forum

ja jak pisze z moimi problemami reakcja bardzo podobna. za każdym razem jak dostaje ankietę o pomocy to jade samymi 0 i negatywnym opisem że nic nie robią. Jak można wysyłać ankietę skoro nic nie zrobili....

5. SowQa

SowQa Okazjonalny autor

Słuchaj rozumiem, rozumiem, ale proszę weź pod uwagę, że mam perły i nie mogę kupić kluczy tzn.
    Kupuję na placu targowym klucz i perły pobiera z 32k zostaje 30,5k system próbuje dopisać klucz ale jest ujemna wartość kluczy (minus dwa na magazynie) i odświeża stronę po czym system te perły przywraca Natomiast na morzu wyskakuje po prostu "nieznany błąd" czy "wystąpił nieznany błąd"
    Mówisz że wylicytować a nie mogę kupić, więc po co mam pływać 20h bić 'Santy' postawić 500 mln złota wtopić albo wygrać ale nawet jak wygram to wygram całe NIC. Dlatego że nie dopisze mi klucza a złoto powie papa.. Po co mam tracić czas kule na bicie złota a jak już stracić to lepiej kupić pustaka żeby było więcej.. W moim przypadku licytacja jest ryzykowna jak sam wiem (wnioskuję), że nie dostane klucza no chyba że mi dasz 500 mln to sprawdzę ^^

Czy masz możliwość poinformowania informatyków, że zgadzam się na pobranie pereł w zamian za wyzerowanie kluczy tzn. 2 x 1500 pereł = 3000 pereł a z -2 kluczy robi się całe 0. Będę wdzięczny..
    Co do "jeśli otrzymałeś informację, że pracują - to oznacza, że pracują," powiem tak ja tam nie wiem się nie wypowiadam na podstawie całej zaistniałej sytuacji tak wywnioskowałem. Nie wiem, nie widzę czy pracują, czy też leżą, więc nie mnie to oceniać .. Jeśli mówisz że pracują to ja jak najbardziej Ci wierzę :)
    Lecz proszę o przekazanie tej informacji, że zgadzam się zapłacić w perłach za te ujemne klucze, bo nie ma sensu dochodzić, czy to system odjął czy mi się zbugowały jakoś i pobrało perły, a o 3k peręł płakał nie będę a będę szczęśliwy, bo w końcu sobie skrzynki po otwieram :)
    Dziękuję za przekazanie informacji wyżej :)
    Miłego dnia życzę :)

Ostatnie edytowanie: 28 października 2016
  6. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Czy jest możliwość abyś to co tutaj piszesz poszło w tickecie? Tak by było chyba najszybciej.

7. SowQa

SowQa Okazjonalny autor

Tak więc zrobię aby im też było lepiej i się nie fatygowali z dziennikiem pokładowym ..
    Dziękuję za pomoc, ale czasami lepiej się myśli na głos sami wiecie :)
    Temat do kosza :)

8. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

W takim razie pozwolę sobie zamknąć ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.