Skarga SCM

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Xxx*_PREDATOR_*xxX, 10 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

https://zapodaj.net/1e628a56cb809.bmp.html
    Nic dodać nic ująć .... Kto to w ogóle jest za kogo się uważa ?
    Rzuca banami i robi co chce ....
    Takich ludzi w ogóle nie powinno być w ekipie ... Dostałem bana za kłótnie z graczem na czacie i dał mi bana . A jak zapytałem go wcześniej przed tą kłótnią na jakich mapach pojawiają się npc eventowe to mi nawet nie odpisał ....
    Jestem za usunięciem go z ekipy bo to nie pierwszy raz jest jak faworyzuje graczy ... Założyłem konto nowe i napisałem mu że nawet mi nie odp na pytanie wcześniejsze a bana dał zaraz jak pisać zacząłem z graczem więc co to do jasnej ma być za SCM ?? Usuwać takich z adm ...
    Ten człowiek ma też ponieść karę albo będę pisał tickety do skutku :)

2. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Skargi na członków ekipy proszę kierować bezpośrednio do pomocy technicznej

3. DanceCZ

DanceCZ Czeladnik forum

Żenujące masz podejście do sytuacji. CM czy SCM również jest człowiekiem i może mu coś zwyczajnie wypaść i akurat gdy zapytałeś nie patrzył na czat. A jak kłóciłeś się z graczem to nie sądzę, że wymieniłeś się z nim 1-2 zdaniami i zakończyłeś więc po prostu CM zareagował. I skąd wniosek, że bana akurat otrzymałeś od Pauliny? Mógł zwyczajnie na panel zalogować się ktos inny z załogi Seafight i Cię ukarać. Dodatkowo, za co mają Paulinę czy innego członka ekipy ukarać? Za niewielkie nie dopatrzenie, że nie odpisali Ci na pytanie? W dodatku strasznie Ticketami, szczególnie, że nie wysłałeś ticketa, tylko utworzyłeś wątek na forum. Tak jak Stark napisał, skontaktuj się z Pomocą Techniczną w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji i nie próbuj sugerować kto Cię ukarał itd, tylko wyjaśnij zaistniałą sytuację. :) I pamiętaj to tylko gra. :)

4. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Jako ze tematem wlasciciela watku jest skarga, ktora powinien wraz z dowodami skierowac do Pomocy Technicznej, gdyz tutaj nie bedzie ona rozpatrzona - temat zamykam. I kazdy inny watek na ten temat tez zamkne.

Milego weekendu!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.