Opinie Skarga

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pasternik, 7 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pasternik

Pasternik Nowicjusz forum

Witam. Chciałem zgłosić skargę na SCM Shanti (?) (jakoś tak kolega ma). Napisałem na czacie, że mam problem bo zniknęły mi misje typu "uwolnij miasto". Kolega powiedział, żebym zluzował (nie pamiętam dokładnie jakich słów użył), potem, że obrażam jakiegoś gracza. Problem w tym, że ja o żadnym graczu nie pisałem i on zbanował mi czat na 7 dni. Co to ma być? Kogo wy bierzecie na SCM? Za przeproszeniem xxxxxx mu jakąś książką telefoniczną na ocucenie bo kolega żyje w innym świecie. Pozdrawiam, Pasternik. Pionki1926

2. BA_Modlishka

BA_Modlishka Guest

Zgodnie z Regulaminem Forum jest niedozwolone używanie wulgaryzmów oraz brak kultury. W związku z powyższym została nałożona blokada forum.

Wszelkie skargi oraz zażalenia na ekipę proszę składać przez formularz kontaktowy z Supportem.

Temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.