Skórka dział płatności

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika JERICHO™, 23 lipca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JERICHO™

JERICHO™ Forumowy żółtodziób

Morska husaria 16% zadawania obrażeń od ARMAT

Daedalus 11 % szkód od KUL

to jest błąd czy dwie różne rzeczy? chodzi o tą wzmianke od kul/armat.

2. CZIROKEZ

CZIROKEZ Młodszy ekspert

A francuski miał dawać max 16% a teraz w zakładce statek wygładzony rubin jest tylko 13% o co chodzi?

3. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

Nie jestem pewny ale wydaje mi się że dostałeś kamyk na 13% ze względu na twój poziom elity :)

4. CZIROKEZ

CZIROKEZ Młodszy ekspert

No tak kamyk jest na 13% ale ja mam konto 20/28 więc chyba powinno być 16%

5. igI*POLAND*

igI*POLAND* Forum Pro

A FAQ to nie łaska czytać?
    Zwłaszcza MOD, jak nie wiesz to się nie wypowiadaj bo w błąd możesz wprowadzić, a kto jak kto ale MOD raczej wiedzieć powinien.

Poziom elitarny 4 i mniej: brak bonusu
    Poziomy elitarne 5 – 14: +5.000 punktów życia, +5.000 punktów Voodoo, +1% do szkód wyrządzanych armatami
    Poziomy elitarne 15 – 24: +10.000 punktów życia, +10.000 punktów Voodoo, +2% do szkód wyrządzanych armatami
    Poziomy elitarne 25 i powyżej: +15.000 punktów życia, +15.000 punktów Voodoo, +3% do szkód wyrządzanych armatami

6. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

Tak samo jestem graczem i człowiekiem jak ty. Mam prace a gra to nie jedyna rzecz na którą mam czas. Dlatego napisałem że nie jestem pewny. Wiesz sam że jest to nowość i tak samo jak inni musze się z tym dokładniej zapoznać. Dlatego też nie napisałem " napewno".
    Wyrozumiałości troche. MOD to nie robot.

7. JERICHO™

Założyłem temat po to aby się czegoś dowiedzieć i narazie widzę odpowiedzi na inne pytania :rolleyes:

8. Teodor!!!

Teodor!!! Mieszkaniec forum

To jest to samo ;) 13% szkód od kul a tam napisali 11% od armat zamiast kul ;)

9. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

Odpowiedź udzielona myślę. Czy masz jeszcze jakieś pytania ?

10. JERICHO™

11. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Na życzenie.
    Zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.