Skórka i potwór

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KaBoom[S_P], 20 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KaBoom[S_P]

KaBoom[S_P] Czeladnik forum

Kupiłem włsanie skórke i tego potworz z zimowego eventu i mi ich nie dopisało a kasa poszł przez psc ile trzeba na to czekać aby dopisało czy coś może jest nie tak??

2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Ahoj Piraci,

Aktualnie znane są problemy z designem Bifröst i towarzyszem Jötnar dostępnymi w płatnościach. Zakupione przedmioty w systemie widoczne są jako "oczekujące" na dopisanie. Zapewniamy wszystkich którzy zakupili wspomniane przedmioty, że nic nie zostanie utracone a przedmioty zostaną dopisane do kont ale może to potrwać trochę dłużej niż zwykle. Problem zostanie zbadany jutro.

Wasza ekipa Seafight

Tak więc jedynym rozwiązaniem jest czekać niestety, nie wiadomo ile, ale skorka i towarzysz na pewno zostaną tobie dopisane.

3. Sylwunio

Sylwunio Aktywny autor

hahahah. to juz nawet na zarabianiu BP ma problemy :D

MAJTEK™ lubi to.
  4. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Heheh , najwyraźniej się starzeją :D

5. Sylwunio

Sylwunio Aktywny autor

to mnie ubawiło wręcz :D

6. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

UUU widze czarne chmury nad BP :D

7. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Ahoj Piraci,

Problem z designem Bifröst i towarzyszem Jötnar został naprawiony. Wszyscy którzy zakupili te przedmioty, powinni już mieć je dopisane do konta.

Wasza ekipa Seafight

KaBoom[S_P] Czy dopisało do twojego konta design i towarzysza?

8. Mi dopisali. Ale należy sie rekompensata za zwłokę z dopisaniem designu .

9. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Na rekompensaty bym nie liczyła, ale jeśli chcesz próbować to musisz pisać do supportu.

10. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Rekompensata to juz archaiczne slowo dla BP, kiedys za swoje dluzsze bledy odpowiadali i dawali cos graczom, a teraz ? mozemy tylko pomarzyc.

11. Treu1

Treu1 Zaawansowany

pomarzyc ? ja juz od roku marze o tym ze jutro po topie wyskocze w tm miejscu co sie widze a nie bede gonil przaz cala od roga do roga zanim stane i odzskam kontrole i nawet to marzenie jest juz archaiczne :mad:

12. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

problem z zakupem tej skórki i towarzysza został już rozwiązany. są jeszcze jakieś pytania?

13. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Wszystko jasne. Brak dalszej aktywności w temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.