skrzynie Bakoro...

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Niezniszczalny, 28 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Niezniszczalny

Niezniszczalny Okazjonalny autor

Witam.... :( Otóż mam taki problem że wczoraj wieczorem wysłałem 4 esy na skrzynie bakoro, dzis przyszły sms-y ze Dziękuje za zamówienie a skrzyn nie ma do tej pory.... Otóż w dzienniku pokładowym pisze ze zostały dwie wrzucone , ale były to juz stare skrzynki ... I chodzi o to co chodzi.? okradli mnie.xD

2. Jeżeli ci je dopisało i nie wrzuciłeś. To system sam je wrzuci przed losowaniem o 00:14

3. Niezniszczalny

Niezniszczalny Okazjonalny autor

No ja mam nadzieję ze dopisało, bo esy doszły... ale ogólnie nie wiem czy doszło.. Mógł es dojsc a skrzynie nie,,

4. KoSa

KoSa Zaawansowany

To masz peszka :D

5. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Napisz w tej sprawie do supportu. Posprawdzają wszystko i dopiszą ;-).

6. Sprawa została wyjaśniona?

7. ostatnimohikanin

ostatnimohikanin Okazjonalny autor

mi tez nie dopisalo i co ? suport rozklada rece . pewnie zly numer wpisalem, zly mam komputer i sznurowadel wiazac nie umiem.

8. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

w takich sprawach trzeba się kontaktować z supportem

9. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Wszystko już wyjaśnione, czy są jeszcze pytania?

10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Nie ma pytań - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.