Skrzynie

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika MilKaCaRameL, 20 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

Nie dość żeby znaleźć skrzynkę eventową to jak już się uda bo jest ich tyle że masakra to dostaniemy 27 tarcz haha za 1000 pereł coraz lepiej BP naprawdę stajecie się z roku na rok coraz większymi żydami zamiast dać graczom zarobić jakieś przedmioty które są potrzebne na co dzień w grze to dajecie wiedze alchemików która wypada średnio co z 2 wyroczni :( nawet nie mogliście wprowadzić dusz do wyroczni bo to już za dużo dla was żeby gracze wydawali swoje harpuny i perły za śmieci !!!!

2. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Witam :)
    Ze skrzynkami to jest różnie, czasem wpadnie 27 tarcz, a czasem ok. 5000 kul łamacza serc.
    Nie chciałabym podawać jakiegoś ogólnego procentowego rozkładu nagród, ale mi skrzynki z kulami wpadają mniej-więcej w 50%, a to chyba niemało, tym bardziej, że zysk na nich jest bardzo duży. W dodatku jak ma się trochę cierpliwości do ich otwierania, to można nazbierać całkiem sporo dusz :)

3. Temat przeniosłem do odpowiedniego działu.

4. andrew25pl1

andrew25pl1 Okazjonalny autor

Co racja to racja ;p ale czasem bywa tak że dzień jest słabszy od poprzedniego gdyż jest zbyt mało skrzyń a zbyt dużo otwierających ;/

5. Jankes

Jankes Okazjonalny autor

Obudziłeś się ... Event się skończył ponad miesiąc temu .

6. andrew25pl1

andrew25pl1 Okazjonalny autor

wiem o tym geniuszu ty lepiej exp nie komentuj ;p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.