skrzynie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KV-1, 10 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

przepraszam ale połaczyliscie servery i jest 2x wiecej graczy a skrzyn jest tyle samo błyskotek tyle samo !
    prosta matematyka 2x wiecej graczy to brakuje wszystkiego !!

2. Errew

Errew Hrabia forum

admiralow tyle samo:) a wroga 2x wiecej xD

3. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

ale co ich obchodzi komfort gry zeby tylko pałcic mniej za serwery i połączyć wszystkich razem

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 stycznia 2016
  4. Rozumiem oburzenie tym faktem, mi również z tego powodu się nie uśmiecha, ale to nie jest powód by używać wykropkowanych wulgaryzmów
    Z racji takiego zachowania padło ostrzeżenie, więc proszę następnym razem dobrze przemyśleć jakich słów chcesz uniknąć

5. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

kultura własna spowodowała cenzure a wy jeszcze za to ostrzezenie dajecie !? kpina co sie dzieje w tej grze ! a forum jeszcze gorsze ogarnijcie sie bo wasze Mniemanie o władzy jest zawyzone !!!

6. Nawet jeśli sam wstawiasz "taką" cenzurę to i tak nie może mieć miejsce pisania wulgaryzmów.. I nikogo nie będzie obchodziło czy je napiszesz tak jak się je pisze, czy zakropkujesz bądź w jakiś inny sposób "zakryjesz" część liter z tego słowa, czy też jeśli napiszesz słowo te od tyłu.. Jest to zabronione i nie ma tutaj o czym dyskutować..

Proszę o uspokojenie tonu i kultury wypowiedzi..

7. KV-1

KV-1 Okazjonalny autor

nie bedziesz mi mowił jak mam pisac polskie prawo pozwala na wolne słowo ! i ton wolnego słowa ! nie jestescmy w instytucji zabym musiał uwazac jak pisze i do kogo pisze bo w sieci wszyscy jestesmy równi !
    a słowo które napisałem mogło byc rebusem wiec sobie mozemy wymyslac takie tezy ty pow ze cenzura ja ze rebus ! wyjdz z tego forum człowieku a nie ludzia krew brudzisz !
    i to jest pomocnik forum po co tacy ludzie !!!

8. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Prawo zapewnia Ci wolność wypowiedzi oraz odpowiedzialność za wypowiedziane slowa :)

MOD_Nathaniel lubi to.
  9. Teodor!!!

Teodor!!! Mieszkaniec forum

Na amerykańskim serwerze połączyli 7 serwerów... To ma być syf na mapach przez ten pomysł ? Niech już tak zostanie jak jest, bo serwery gry nam popadają :D

MOD_Nathaniel lubi to.
  10. SandaczPL

SandaczPL Forumowy żółtodziób

mod sie obrazil wystraszyl i zbannowal konto i nie pochwalil sie nawet brawo brawo brawo xD
    wstydzi sie przyznac do zbannowania
    mogł by sie zainteresowac ktos tym Modem bo troche sobie pozwala ;)

11. Wybacz po prostu musialem juz isc na modlitwy za zmarłego w dniu wczorajszym pradziadka i zostawiłem to na później..
    Przypominam ze za prowokacje tez mozesz cos wyrwac ;)
    A jak Ci sie cos nie podoba w mojej osobie to porszę napisz do do supportu

A gracz zostal zbanowany za:
    Niestosowanie się do próśb i ostrzeżeń - złamanie regulaminu pkt 1.2 / 2.10 / 2.11 / 2.18

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 stycznia 2016
  12. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Temat nieaktywny.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.