skrzynki

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Me^^Snajper1910®™®, 9 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Me^^Snajper1910®™®

Me^^Snajper1910®™® Czeladnik forum

Mam pytanko wpada cos ciekawego ze skrzynek

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Raz na jakis czas konto premium na 1miesiac, 67k kul supper voodoo ;p

3. Mi wpadło dzisiaj premium na miesiąc ze skrzynki. Wczoraj żaglomistrz i dzień PE.
    Różnie to bywa. Czasem będą wpadać tylko kule i pasze, a czasem trafi się coś lepszego (premium, szaman voodoo, dzień PE/PD). Kwestia szczęścia ;)

4. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

No właśnie...trzeba mieć szczęście.
    Ja zawsze zbieram pasze:confused:

MOD_WindWhisper lubi to.
  5. Spodziewaj się czegoś lepszego wtedy, gdy się tego nie spodziewasz :D Tak to jest już ze skrzynkami.

6. kemoT

kemoT Książę forum

Świete słowa, na ostatnim evencie jak tylko chciałem kulki to świece i bałwany dostawałem, a jak zbierałem od niechcenia bez spiny żeby coś fajnego wpadło to kule wpadały czasem i 5 razy pod rząd :D To samo ze zwykłymi, tylko jak tu zbierać skrzynki nie licząc na coś fajnego? :p

7. Jak zbierać skrzynki nie licząc na coś fajnego? Dwa dni temu zbierałem skrzynki z myślą o premium, bo pilnie potrzebowałem. Niestety, nie znalazłem. Wczoraj wszedłem z myślą: "a wejdę sobie przy okazji, zbiorę kilka skrzynek po drodze" i znalazłem to czego szukałem w 3 skrzynce :p

8. Można jeszcze trafić żaglomistrza, który też jest przydatny ;)

9. Haha a ja wczoraj premka, szaman voodoo na 2 tygodnie i 50k pożeracza dusz :)
    Do tego sporo paszy, kulek, żaglomistrz i kilka armatek :p

Odpowiedź została już udzielona, czy masz jeszcze jakieś pytania do tematu?

10. Me^^Snajper1910®™®

Me^^Snajper1910®™® Czeladnik forum

zamknij bo mnie zdenerwowaliscie :p 250 skrzynek i nic same kule i pasze zadnej armatki premki ani dzien pd/pe

11. Ja na 300 kluczy 3 x premka, 4x dzień pe 1x dzień pd, 67 k super vodo i to wszystko ani jednego szamana ;( A wniosek jest jeden: jak coś chce się ze skrzynki np szamana to i tak nie rafisz :D trzeba pływac za skrzynkami bez celu i z nudów wtedy napewno coś się znajdzie :D

12. rajjar

rajjar Zaawansowany

150 skrzynek 2 x premka, 2 x szaman 5, PE, 67k vody

13. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

No tak...skrzynki czytają nam w myślach i robią na złość
    Skoro tak to zamykam:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.