start od zera? Zapomnij...

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika HubcioHere, 11 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HubcioHere

HubcioHere Forumowy żółtodziób

Witam, gram w te gre z przerwami (dłuższe, krótsze) od początku jej istnienia.
    Piękne czasy... bony w postaci lizaków, jajek... 105 armat na pokładzie. Wszystko wydawało się proste. Ciężką pracą ludzie sie bogacą mówili... Wytrzymaj do eventu tam nadrobisz :).

No ale nie czas na retrospekcje.

Jak wyobrażacie sobie start gry od ZERA? Tak od zera. Tworzymy nowy email wraz z nim nowe konto. My starsi wyjadacze wiemy że jest to NIEMOŻLIWE. Ile trzeba sie naorać lub jakim wachlarzem kasy trzeba machać aby nie odstawać od grupy? Zasługiwać na szkolną ocene 3?
    Śmiem twierdzić iż wszyscy zgadzamy się z tym że czas oraz systematycznie wkładane pieniążki to wszystko normują... Od czasu do czasu wyda się pare groszy, podciągnie eventem i to jakoś "płynie".

Ale uderze w temat również z innej strony : (opowieść TEORETYCZNA)

Jestem przypadkowym użytkownikiem internetu. Znajduje gre Seafight... Po paru tygodniach dostaje NON STOP lanie od przeciwników, do botów eventowych nie mam co podchodzić. Ok Ok Ok. Zaciągam się do Bractwa bo w grupie siła. Tam na TeamSpeaku oznaimiają mi że ta gra to przekleństwo. Albo musze wydać 1000zł (słownie : tysiąc złotych) aby wtopić się w tłum. Ba a co dopiero wychodzić przed szereg i topić - o tym nawet już nie wspomne. ... Albo zapomnieć o tej grze i się przerzucić na pasjansa, czy inne bierki online.

Na koncu chcę dodać iż gra przecież zakazuje kupowania/sprzedawania kont :)

Jako że lubię do tej gry wracać pewnie jakoś "przypomne" sobie login i hasło do mojego konta - uderzy mnie to po kieszeni...

Na końcu takie pytanie do Was; graczy oraz A/BA : jak wy to widzicie?
    Zapraszam do dyskusji i dorzucenia 3 groszy od siebie.

*Jeśli trafiłem w zły dział - proszę temat przerzucić.

2. Errew

Errew Hrabia forum

hahaha niezle bajki do strefy kreatywnej to ;) wszystko da sie zrobic wystarczy tylko chciec :) trzeba sobie zapracowac na szacun to nie bajka tu z nieba nic nie leci bo gra stalabysie nudna

3. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

za 50 zl w 6-8 miesiecy mam nie zle rozwiniete konto (co najmniej 15 kasztel na 7,okolo 55talentow ,wszystkie sloty na rozbudowe i armaty na maxa) od zera oczywiscie do bicia botow bo botoklepstwo jest jedna z najprostrzych rzeczy na tej grze nic nie zbugowane i zagrozenie ze dostane bana wynosi 0% jedyne co to trzeba sie podpiac do bractwa z duza iloscia zlota i doic go ile wlezie :D bo chodzi nam tylko i wylacznie o perly ktore zarabia sie przy pomocy amunicji pustej ktora czeba zakupic za zloto z kamieniami by był lekki problem ale sa eventy gdzie dobrze dadza lub za 2 skrzynie z bokora sie nam fartnie i wyleci glowna nagroda krotko mowiac gra od paru miesiecy zrobila sie banalnie prosta i pisanie hasel typu ,,Bo mnie topia" jest zalosne po co plywasz po mapach ja mozesz robic pergi i zarabiac wystarczy wzucac perly do kotla pergi same sie ukladaja. Pozdrawiam;)

Ostatnie edytowanie: 11 października 2016
    dux-79pl- lubi to.
  4. mikro_dany

mikro_dany Młodszy ekspert

----> яυѕєк ! skoro twierdzisz ze tak łatwo od zera zrobić fula po co kupowałeś konto Miska ?:D twoja wypowiedz odrazu rozbawiła ;] gdybyś potrafił zrobić to co napisałeś nie myslał byś nawet o kupnie tego konta heh pozdrawiam ^^

5. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

handel jest zabroniony wiec niewiem o czym ty piszesz

6. mikro_dany

mikro_dany Młodszy ekspert

Bynajmniej ja wiem heh :pP

7. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Panowie... teraz wdajecie się w dyskusję zupełnie niezwiązana z tematem i prowokująca między sobą :p Dlatego zaprzestańcie tego :p
    Skupcie się na dyskusji, na temat tego wątku, a nie odbieganiu od tego ;)

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  8. Versaaa

Versaaa Forumowy żółtodziób

Teraz 50f można kupić za złoto więc jest na pewno łatwiej i to wystarczy na słoneczko i pergi panny. I w rankingu ligi za monety też można z czasem zebrać full admiralskich lub 60f.
    Hubcio pamiętam cie z M8P i nie byłes az taki kajak :D

9. siekiera123

siekiera123 Czeladnik forum

az sie łezka w oku zakręciła że ktos mnie takiego szaraka rozpoznał. Jakie bractwo? Pozdrawiam!

10. Hanzo

Hanzo Młodszy ekspert

moim zdaniem handel kontami powinien być dozwolony ale bp by nie ponosiło odpowiedzailności od zera ta gra jest bez sensu bo za duża była ściema i bajera kilku osób i oni mają miliardy wszystkiego a kajaczek jest śmieszny ze swoją pikawką :)

11. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Brak dalszej aktywności w temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.