Stary gracz

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika xX_®ozbójnik_®_Xx, 11 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. xX_®ozbójnik_®_Xx

xX_®ozbójnik_®_Xx Czeladnik forum

Hejka
    Ja z pytaniem do was..
    Opłaca się wracać do gry po 8 latach nieobecności ? czy da się jeszcze jakoś rozwinąć konto , bo poki co nawet nie moge się spokojnie naprawić na mapach co mnie juz troche irytuje..

2. _Edytka_™±™

_Edytka_™±™ Czeladnik forum

Szczerze bez premki to moze byc ciezko. Da się zdobyć sporo z gry ale poszukaj bractwa, które pomoże Ci i które będziesz mógł roziwjać, eventy są niezle teraz, czasem aramty lepsze niz za kase kupisz. Polecam też do Saby zawszde kilak skrrzynek wrzucic

3. kajak.smerfika

kajak.smerfika Czeladnik forum

ja wrocilem po przerwie do gry na stare konto na ktorym byl 13lvl i nic po za tym :D po roku mam 606 armat (zostaly 4 miejsca do kupienia), perel koron i yulongow juz nie zbieram :D gram malo bo godzinke dziennie czasem mam przerwe tydzien. Bez bractwa wszystkie skorki zdobywam i sezon w mimare udalo sie zrobic.

4. kajak.smerfika

kajak.smerfika Czeladnik forum

jesli chodzi o premke to faktycznie jest moj jedyny zakup w tej grze, ale wszystko recznie zdobyte. teraz mam 50lvl i salwe z rozswietlaka pod 320k :) takze idzie latwo zarobic i zrobic lvl. Do walki z graczem moze nie mam duzych szans ale z wartownikiem jestem w stanie admiralow eventowych brac na hp wiec jest ok.

5. Roman52

Roman52 Wielki mistrz forum

Bywają eventy gdzie w sklepie można kupić przydatne rzeczy do rozbudowania (np. wzmocnione ożebrowanie), tak można nieco się wzmocnić czy ulepszyć.