statek

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika largendo, 31 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. largendo

largendo Zaawansowany

wylicytowałem statek na aukcji i nie wiem jak go aktywować; żeby pojawił się na mapie morza

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Kliknij na ikonę statku u góry mapki morza :

1.jpg

a następnie kliknij na " zmień design " :

2.jpg

I z listy designów kliknij na ten, który chcesz używać. Pamiętaj aby zmienić design musisz stać w miejscu i nie możesz wykonywać żadnej czynności - czyli nie możesz atakować i nie możesz być atakowanym.

3. largendo

largendo Zaawansowany

jest; poprzednio jak sprawdzałem były dwa elitarne designy teraz jeden zamienił się w statek - dziękuje za podpowiedź; teraz w sumie mam w designach i okręt wojenny licytowałem Little Buccaneer; to już nie wiem czy ten okręt wojenny jest tylko designem czy już statkiem elitarnym i w ogóle obecnie jaki jest najmocniejszy statek ?

4. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Jeśli chodzi o statek każdy może mieć solidne kamienie . Statki elitarne i designy - tu znajdziesz wszystkie skórki jaki można było zdobyć, wygrać lub kupić.

5. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

na tą chwilę sam możesz skonstruować sobie statek jaki chcesz. Kamyki wypadają z sakw, następnie wystarczy je ulepszyć do danego poziomu (na tą chwilę najlepszy to 26 poziom (perfekcyjny)). W zależności od tego na co chcesz przeznaczyć okręt (klepanie botów, klepanie graczy, klepanie z pustaka...) Należy wybrać inną konfigurację kamieni.

6. largendo

largendo Zaawansowany

zależy mi na ilości armat czyli sile ognia i patrzę te designy mogę zabrać tylko 105 w designach mam zwykły na 140 armat - jest jakiś lepszy design z podstawą 140 ?

7. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Tu masz rozpisane odnośnie max ilości armat na statku.

8. largendo

largendo Zaawansowany

ok, dziękuje z czasem te wszystkie designy jakoś ogarnę; mam jeszcze jedno pytanie co się stało z serwerami pl 1 i 2 było jakieś łączenie ?

9. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Informacje na ten temat znajdziesz tutaj ;)

10. largendo

largendo Zaawansowany

Mega Serwer 8 - to który nie mam przy wyborze serwera opcji megaserwer tylko 21 serwerów coś nie za aktualne to chyba

11. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Mega Serwer 8

Polska 1
    Polska 2

12. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.