statki kupieckie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika BlackSabbath[PCA], 5 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BlackSabbath[PCA]

BlackSabbath[PCA] Naśladowca mistrzów

Witam,jak w temacie ,statki kupieckie podczas ataku przyspieszają,byłem jakieś 15 pół od koncowgo etapu czyli prawej góry a stateczek kupca był obok mnie,zostało mu 2300 hp i pstryk nie ma,strzelałem drugiego i po salwie przyspieszył x2,poszło elity z 15 tysi ale to nic,trzeba cos zgłosic z tym przelokalizowaniem sie botów

2. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

O ile pamiętam to one zawsze tak miały gdy sie je atakowało to one przyśpieszały aby jak najszybciej dostarczyć dany towar i to chyba tyle tak mi się zdaje że to na tym polega.

3. BlackSabbath[PCA]

BlackSabbath[PCA] Naśladowca mistrzów

żle Ci sie zdaje,niejednokrotnie przed wprowadzeniem zmian prędkości ,mniejsza o to ,chodzi mi o to że boty od tamtej pory przeskakuja,nie są tam gdzie się zatrzymaja tylko faktycznie są kilka pól dalej,dlatego statek zniknąl bo chciałem oddać ostatnie 2 salwy z pustaka a miałem jakieś 20 pół do narożnika podobnie jak ten statek bo był obok mnie.

4. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

prawdopodobnie zwykły lag. często jest tak że bota nie ma tam gdzie go widać.
    Brak aktywności. Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.