Statki kupieckie

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika piraci1324, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. piraci1324

piraci1324 Czeladnik forum

Witam, ostatnio jak grałem (styczeń) to zobaczyłem dziwne sterowce "pływające" co jakiś czas. Moderator powiedział mi, że to statki kupieckie. Ale niestety już ich nie ma. Moją propozycją byłoby wprowadzenie tego na zawsze, zawsze to jakieś urozmaicenie, bo dla graczy z 3-6 lvl powoli robi się nudno, zero wyzwań/nowości poda admirałami, a one są bardzo rzadko. Zawierałyby cenne przedmioty i respiłyby się na losowych mapach co np. godzinę czy 30 minut.

2. MORTAL

MORTAL Młodszy ekspert

Przecież te statki są cały czas gdzieś nawet temat o nich był na jakich mapach są i nagrody za nie

3. Takie boty już istnieją.
    https://board-pl.seafight.com/threads/npc-boty.602/
    Polecam poczytać ;) Są to boty np. ,,Medicci" czy ,,Arjuna"

4. adax75

adax75 Mistrz forum

5. daragonmt5

daragonmt5 Aktywny autor

znajac zycie jest blad i dlatego sie nie pojawiaja

6. piraci1324

piraci1324 Czeladnik forum

Archanioł właśnie o nie mi chodzi, ale się nie pojawiają... przynajmniej na pl2, więc prosiłbym o przekazanie błędu wyżej. :)

7. Z tego co mi wiadomo błąd już zgłoszony..pozostało jedynie czekać

8. Błąd zgłoszony, więc trzeba czekać. Było tak od razu że błąd, bo myślałem, że pływałeś nie na tych mapach co trzeba :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.