Staż w Seafight

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika *HMS^VICTORY*, 22 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

staż w seafight

1. TAK

2 głos(ów)
    18,2%
  2. NIE

9 głos(ów)
    81,8%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

Moim zdaniem na takie 10 lecie SF powinna być konkretna nagroda za staż w grze. tzn na dopisanie nagród na najstarsze konta... jakieś propozycje. macie piszcie

2. Ozone

Ozone Okazjonalny autor

A to niby dlaczego znowu jedni maja dostac a inni nie o_O:confused:
    Prezenciki w postaci smoka kulek i czegos tam jeszcze dostali wszyscy i starczy:p
    Jak sie tak dopominasz to pewno to twoje konto stare ale slabiutkie ;) i ci potrzebne darmowe wsparcie :p
    Starzy gracze mają już wszystko i nie potrzebują nagrod w postaci 10 k kulek itp.:p

Alferr lubi to.
  3. *HMS^VICTORY*

nie chodzi mi o kulki jakiegoś badziewnego smoka a konto mam nie martw się wystarczające:) chodzi mi o dokładnie co innego

4. Ozone

Ozone Okazjonalny autor

A co gwiazdkę z nieba mają ci dać ?o_O 100 mln pereł albo 100 tys kryształów o_O
    Jak masz wystarczajace konto to sam sobie zarób :p

SMOD_CHRISTOFORO i Alferr lubią to.
  5. ★™General_Ratmus™★

★™General_Ratmus™★ Młodszy ekspert

Staż w grze to pojęcie względne, bo z tego co mi wiadomo wiele osób kupiło konta a co było dawniej pojęcia nie mają. Więc pomysł według mnie nie nadaje się do przekazania na wyższe stołki w BP.

Alferr lubi to.
  6. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Następny pomysł z gatunku ,, Koncert życzeń,, :p
    Niby dlaczego ty masz dostać a kto inny nie o_O
    Do kosza moim zdaniem :p

7. *HMS^VICTORY*

moim zdaniem maść na ból pośladków by wam pomogła ... temat do zamknięcia proszę ... ludzie widzę nie tylko z głową maja problem .... chodziło mi o upominek który wyróżniał by tych graczy a perły czy kryształy sam sobie zarobić potrafię, pisząc tak pokazujesz że ty ich nie masz ... co do koncertu życzeń - proszę bardzo życzę ci zdrowia szczęścia pomyślności, twoje niektóre pomysły też sa dalekie od normalności, gdybyś grał tyle co ja i wiedział co kiedyś pisałem na forum , to byś wiedział jakie moje pomysły zostały wykorzystane w grze pozdrawiam.

8. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Dajcie mu ten pamiątkowy znaczek ;) bo widzę ze kolega zle znosi krytykę swojego pomysłu ;)

I tak jak napisał temat do zamkniecia :p

p.s. twoje wczesniejsze pomysly moze i dobre ;) nie mnie oceniac bo ich nie pamiętam ;) ale co one maja wspólnego z tym teraz to też nie wiem :p

Ostatnie edytowanie: 22 marca 2016
  9. *HMS^VICTORY*

Już nic temat do zamknięcia , a nawet do usunięcia proszę.

10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Na prośbę - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.