''Stojace'' Statki problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Drinexus, 14 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Drinexus

Drinexus Okazjonalny autor

Witam, otoz mam maly problem, grajac na przegladarce google chrome (moja pierwszozedna przegladarka) na mapie morza zauwazylem ze czesto niektore statki (npc, boty) gdy znajda sie w zasiegu widzienia, stoja i sie nie ruszaja probujac do nich strzelac czesto sie zdarza ze sa poza zasiegiem i tak naprawde one plyna tylko znajduja sie w innym miejscu, dopiero gdy opuszcza moje pole widzenia, ich kurs plyniecia jest tak jakby szybko doczytywany i mkna jak szalone po czym znikaja wyplywajac poza zasieg, ze statkami graczy jest podobnie, internet mam 4g lte 20mb nie trace zadnych pakietow, komputer nowy spelnia wymagania, flash jak wiadomo zaktualizowany, ciasteczka itp czyszczone, dodam ze na firefoxie i ie jest to samo, gdzie moze lezec problem? miał ktos cos podobnego? bede wdzieczny za wszelka pomoc, pozdrawiam.

2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Mam dokładnie to samo, boty niby stoją a w rzeczywistości płyną, po otrzymaniu od nich szkód i odpłynięciu z ich zasięgu zaczynają szybko płynąc, szczerze nie wiem w czym tkwi problem, zdarza się to jednak rzadko.

3. Drinexus

Wczoraj grajac na firefoxie i ie tego nie bylo dzisiaj juz mam tak na trzech przegladarkach, czasem sa momenty ze jest to rzadko a czasem bardzo czesto, w dodatku teraz nawet ustawien grafiki itp nie moge zmienic po restarcie klienta wraca mi do wczesniejszych ustawien :( , jesli dowiesz sie jak ten problem rozwiazac to daj mi znac prosze, jak ktos z graczy ma jakis pomysl w czym moze lezec problem niech napisze w tym watku, pozdrawiam.

ps. na servie open beta nie ma tego problemu, ale tam tez nie moge zmieniac ustawien ;)

Ostatnie edytowanie: 14 marca 2014
  4. Iяisнмап

Iяisнмап Aktywny autor

Jest to bład który został już zgłoszony ;)

5. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Dobra teraz dopiero weszłem na grę i widze co się dzieje :p Rzeczywiście jest o wiele gorzej niż było, praktycznie wszystkie boty się tak lagują i w dodatku inni gracze tez, z zmianą ustawien również jest błąd, po denku lub logout wraca to poprzednich ustawien, wiem jest to bardzo irytujące... Oczywiscie bład zgloszony.

6. Drinexus

Mam nadzieje ze oba bledy? ;) dziekuje za info mysle ze mozna zamknac chyba ze jeszcze jacys gracze chca sie wypowiedziec na ten temat.

7. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

a do tego blokuje sie atak i nie mozna strzelac tez prosze o zgloszenie:p

8. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

kochani piraci, wszystkie te opisane przez was i te nie opisane błędy zostały zgłoszone:)

9. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Oczywiście, i jeżeli pojawiają się nowe to również je zgłaszamy :D
    Tak czy siak musimy czekać niestety, na proźbę zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.