strefy walki z akceptacją

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Roman52, 6 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Jestem na

1. Tak

3 głos(ów)
    60,0%
  2. Nie

2 głos(ów)
    40,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Roman52

Roman52 Moguł forum

Witam, na mapie morza są strefy gdzie nie można bić innych graczy( 1/x) oraz gdzie można bić innego gracza(2/x i powyżej). Proponuję dać strefy gdzie będzie można bić innego gracza pod warunkiem ,że ten zaakceptuje walkę.

2. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Pomysla ciekawy, moglyby byc takie mapki gdzie mozna by sie sprawdzic lub sobie darowac, dobre to by bylo dla poczatkujacych graczy :p

3. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Pomysł bardzo fajny, tylko w mojej opinii coś takiego mogłoby być tylko na 1. Od "dwójek" zaczyna się strefa PVP i zostawmy ją w spokoju ;P. Dla stateczków na mapie 1 "PVP za zgodą" było by interesujące. Dzięki temu początkujący gracze mogliby nauczyć się "pirackiego" rzemiosła przed wypłynięciem na szerokie wody. Może ktoś tam "wyżej" pozytywnie przychyli się do takiego pomysłu, trzymajmy kciuki ;-).

4. Nic z tego nie bedzie kiedys BP juz wprowadzalo podobne reczy ze byly mapy PvE do 4/xi bylo to kilka miesiecy i to zniesli bo ludzie maja o wiele bardziej ulatwiona gre :) Tu musisz byc zahartowany w boju ja prawdziwy pirat :) Kazdy dostawal lomot na 2 czy 3 i mapach wyzej ;) Kiedys Ty bedziesz robil to samo co inni a z akceptacja pomysl jest bez sensu bo wtedy nikt by nie walczyl :D Kazdy by odrzucal wyzwanie i bil boty czy potforki a tu chodzi o ta adrenaline czy ubije i zbiore zloto czy mi zrobia aborda czy ktos mi ukradnie bota :) Poza tym gdzies te nieszczesne PB trzeba zdobywac :D

5. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

Brak aktywności w temacie. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.