Studio sygnatur *K&E*

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika *Edyta*, 21 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *Edyta*

*Edyta* Zaawansowany

a co to jest zaznaczone na czerwono??

2. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Drogi kolego, jeśli nie chciałbyś zamówić sobie sygnaturki, to może nie jest dobry temat na takie wywody :) Właściwie dla takiego trollowania żaden nie byłby dobry. Pierwszy wątek z sygnaturkami i ten nowy to nie jest żadna konkurencja, i dziewczyny, i inni gracze robią to dla zabawy i nie mają z tego żadnych korzyści. Nie ma sensu spinać się o to i denerwować :)

Nie zajmujemy się pilnowaniem naszej pani BA ;)

3. TutiLimoni

TutiLimoni Okazjonalny autor

Twoim kolega nie jestem :) nie przeginaj
    To konstruktywna krytyka połaczona z pytaniem a nie trollowanie jak zwykle widziecie to co chcecie
    jeden temat z sygnaturkami znika to przypadek ?

He He :d zajmujecie sie za to wykonywaniem jej polecen a ona zajmuje sie tylko tym co było na scrennie który usuunełaś niczym sie od niej nie różnisz :) potraktuj to jako komplement :p ale przekazac jej to pytanie to macie odwagę ? , i proszę o potwierdzenie tego :D bo potem ktos napisze ze czegos nie zauważył bo był zmeczony .

He He wróciłem :p możecie mi dac L4 z jakiegos dowolnie wybranego ptk reg ale wtedy załoze nowe konto :) łamac regulaminy wy mnie nauczyliscie :d

chcesz screna w którym nie ma tego tematu ? przeczytaj post smoda :)

Ostatnie edytowanie: 29 października 2015
    SMOD_*Angua* lubi to.
  4. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Póki była to konstruktywna krytyka bez trollowania nie reagowałam. W wątku "studio sygnatur" prosimy o sygnaturki. Jeśli nie potrzebujesz sygnaturki, to rozmowa jest nie na miejscu. Uprzedzam, że następne posty nie na temat będą usuwane.

5. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

hej dziewczyny tak se patrze i patrze i zauwazylem brak avatara moglbym prosic cos w stylu sygny zeby pasowaly do siebie ? :)

6. *Edyta*

*Edyta* Zaawansowany

7. Dobry :)
    Znalazłem swój stary garniturek - da radę go nieco podrasować? Na przykłąd moja obecna czcionka mi siębardzo podoba ;) Cała reszta to Wasza kreatywność :D

http://i.imgur.com/8TcC0bz.jpg

A co się z Kamilą dzieje? Nie widziałem jej już jakiś czas...

8. *Edyta*

*Edyta* Zaawansowany

hej:) w tej sygnie nie umieszcze takiego napisu jak masz teraz, nie da sie starego usunac. Gdybys mial ta grafike to moglbys podrzucic i cos by sie wymyslilo:) Kami ma sie dobrze:) dam jej znac ze sie o nia martwisz:D napewno sie odezwie:D

aaaa gdybys nie mial tej grafiki z sygny, to musimy miec zgode osoby wykonujacej ta dygne na przerobke, nie chcemy sie narazac:D no chyba ze sam robiles to nie ma problemu, ale to musisz nam napisac:)

9. Niestety ani nie mam oryginału ani nie ja to robiłem :( Dostałem ją o ile dobrze pamiętam od SMOD_Mróz :)

10. *Edyta*

*Edyta* Zaawansowany

Mrozie, Mrozie, Mrozie:D dostaniemy grafike z tej sygienki ???

SMOD_Mróz lubi to.
  11. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Znalazłem. Proszę. :)

306790.jpg

MOD_Demoniczny lubi to.
  12. *Edyta*

*Edyta* Zaawansowany

13. *Edyta*

*Edyta* Zaawansowany

nie za ma co, tfuuuu nie ma za co :D

14. BA_Modlishka

BA_Modlishka Guest

Witajcie dziewczyny.:) Przyszłam prosić o coś typowo jesiennego.
    Z góry dziękuje.:)

15. Toż to zima już zaraz :D

BA_Modlishka lubi to.
  16. *Edyta*

*Edyta* Zaawansowany

bry:D moja droga, a ta sygienka tez ma byc piratka?? na wykonanie bedziesz musiala troche poczekac.... milego wieczoru :*

BA_Modlishka lubi to.
  17. BA_Modlishka

BA_Modlishka Guest

Może być piratka, ale niekoniecznie musi.;)
    Cierpliwie zaczekam. :) Wam też dziewczyny życzę spokojnego wieczorku :*

Jeszcze piękna, słoneczna jesień.:D Nie kracz, że zima bo jej nie lubię.:p

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 listopada 2015
    SMOD_Mróz lubi to.
  18. *Edyta*

*Edyta* Zaawansowany

19. BA_Modlishka

BA_Modlishka Guest

Pięknie dziękuje.:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.