Studio sygnatur *K&E*

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika *Edyta*, 21 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ten to wymaga... Doceń czas jaki dziewczyny poświęciły dla Ciebie :p
    KAPITAN Jack Sparrow :mad:

Cieszę
    się że Kamila wróciła :D
    Już myślę dziewczyny nad kolejnym zadankiem dla Was ale to jeszcze trochę czasu minie :)

2. Ależ ja doceniam ale jak to mówią diabeł tkwi w szczegółach więc stawiam przed nimi nowe wyzwania hihi a że dziewczyny mają talent to szybko sobie z tym poradzą :)

3. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Masz zachcianki jak kobieta w ciąży :D A mówią, że to kobiety są wybredne i nie wiedzą czego chcą ;)

4. *Edyta*

*Edyta* Zaawansowany

5. 1oonn

1oonn Czeladnik forum

Witam.. równisz bym poprosiło sygnaturke cos z wilkiem i napisem wilku;P cos takiego strasznego:p bardzo z góry dziękuję:)

6. *Edyta*

*Edyta* Zaawansowany

7. Nie ma osoby, która jedną miałaby sygne tak długo jak ja. :p :cool:

8. CM_Sunshine

CM_Sunshine Guest

Jesteś jedyny i niepowtarzalny. Jednym słowem Boski :*

SMOD_Leonardo lubi to.
  9. Jestem tego świadom. :oops::p
    Haha. :D

10. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

No właśnie, chyba najwyższy czas na zmiany :D, już widzę dziurki, które mole wyżarły, wstydź się Leoś :):* W dobie tak ładnych sygnatur Twoja to antyk i do lamusa z nią :D

11. Właśnie antyki są w cenie. :)

12. MAGIK38[PL-]

MAGIK38[PL-] Forumowy żółtodziób

Wiitam jak można tez bym chciał prosić o sygnaturke chodzi mi cos hmm z diabła i cienia :p z NAPISEM ๖ۣۜSHAÐØW ale jesli mozna prosil bym taki nie zwykly napisa a jakis taki migajacy czy cus :p licze na wasze pommysly ;P :p Pozdrawiam i z góry dziękuję :)

13. *Edyta*

*Edyta* Zaawansowany

bry:)
    http://phototive.com/uploads/137/14251/5uzwgndbe0wr84n9.gif

BA_Modlishka lubi to.
  14. MAGIK38[PL-]

MAGIK38[PL-] Forumowy żółtodziób

15. 1oonn

1oonn Czeladnik forum

Witam cie Edytko mógl bym prosić o dodanie do mojej sygnaturki, zmienienie napisu na taki jakis migający czy cos:p albo zrobienie innego z takim napisem :p jak wyzejj ma shadów:) Dziękuję

16. *Edyta*

*Edyta* Zaawansowany

17. BA_Modlishka

BA_Modlishka Guest

Dziewczyny, czy mogłabym prosić o wyczarowanie czegoś z obrazka poniżej?
    Fajnie by było gdyby w całość udało się wkomponować czarną panterę i fajny animowany napis :)
    Haha :D to wymyśliłam.

MOD_Demoniczny, KpinA oraz SMOD_Mróz lubią to.
  18. *Edyta*

*Edyta* Zaawansowany

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.