Super Niewidka

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika DIABOLAS[ZŁY], 15 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DIABOLAS[ZŁY]

DIABOLAS[ZŁY] Forumowy żółtodziób

Witam załozyłem niewidke i nie moge z niej wejsc nawet po wylogowaniu sie. Moge bic wszystko a nikt mnie nie widzi to jest dobre tylko mozna banana wyrwac ale ja tego nie chce co zrobic mam ?

Nie mozna zbierac skrzynek ani błyskotek ale moge bic boty Elity innych Graczy oraz kry i potworki i do tego widza tylko lecaca kulke lub harpun . Wiec Prosze o pomoc morze po restarcie będzie już ok .

Zostałem juz pare razy utopiony wylogowałem sie tez pare razy a to nie znika ...

hehe Zostałem wybrancem .... Pozdro

2. Próbowałeś może z ponownym użyciem niewidki, a następnie zdjęciem jej?

3. ...BASTEK...

...BASTEK... Czeladnik forum

Mialem to samo zlagowala mi sie niewidka na starym koncie ;dprzeslo jak mnie typ wychachyl i dno dostalem ale admirala quinyora z pustaka uwalilem hehe mam filmik ;D

4. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

Kłamie Cm nie wierz mu bo niewidka działa normalnie a oni mają programy do niewidek dzięki czemu mogą bić boty a niewidka nie znika było już o tym głośno i nawet filmiki nagrywali wiec to nie błąd tylko celowe działanie i polecą bany za to na stałe. OSZUŚCI NAUCZCIE SIĘ GRAĆ FAIR PLAY !!!

5. ...BASTEK...

...BASTEK... Czeladnik forum

T
    Jak juz zadne programy gfy sa problemy po restartartach tak wlasnie moze sie komus przytrafic gdybym mial program to bym o tym nie wspomnial nie jestem idiotom gdyby byl program to co chwile bys dostawal dno od graczy duchow pomysl co piszesz !!!! Jeszcze raz mnie obraz to ja obraze twoj iloraz inteligencji i brak wiedzy o lagach w grze
    UOTE="MilKaCaRameL, post: 352996, member: 9434"]Kłamie Cm nie wierz mu bo niewidka działa normalnie a oni mają programy do niewidek dzięki czemu mogą bić boty a niewidka nie znika było już o tym głośno i nawet filmiki nagrywali wiec to nie błąd tylko celowe działanie i polecą bany za to na stałe. OSZUŚCI NAUCZCIE SIĘ GRAĆ FAIR PLAY !!![/QUOTE]
    Ty

6. Proszę o nieoczernianie kogoś jeśli nie masz dowodów..Błędy były,są i będą a takie bezpodstawne wykrzykiwanie że ktoś używa programu jest nie na miejscu. Gracz prosił o radę co w takim wypadku ma zrobić bo nie chce zostać ukarany za coś co zrobił nieumyślnie a wynika z błędu gry..
    Dobra rada na przyszłość: " Wpierw należy patrzeć do swojego ogródka, a później do cudzego" - mam nadzieję że zrozumiesz to przesłanie..

Ty[/QUOTE]

Proszę o stonowanie wypowiedzi i zachowanie spokoju..

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.