System ligowy - ranking

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *AXEL*, 10 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *AXEL*

*AXEL* Młodszy ekspert

W związku z faktem, iż pytania w dziale dyskusyjnym pozostają bez echa i giną w natłoku postów graczy zakładam nowy temat w celu rozstrzygnięcia pewnej kwestii. Czy ktoś kompetentny może udzielić odpowiedzi na pytanie:

W jaki sposób będą przydzielane nagrody za ranking systemu ligowego?

Mianowicie, na niemieckim forum FAQ zawiera informacje, która wskazuje, ze "nagrody są przyznane w zależności od miejsca, które osiągniesz w globalnym rankingu(wszystkie serwery)".
    Nasz FAQ takiej informacji nie zawiera, wiec jak to w końcu jest?

MAJTEK™ lubi to.
  2. Errew

Errew Hrabia forum

glogalnie ? to moze faktycznie oplaca sie przeniesc do nizszej ligi...

3. ●Chiquita●™

●Chiquita●™ Czeladnik forum

Wtedy nie mialoby to zadnego sensu, bo wygranie takiego ranku pomiedzy wszystkimi serverami bylo by baaardzo kosztowne i to co kazdy miesiac! Opis na mapie morza odnosi sie do Twojego aktualnego na jakim grasz server

4. *AXEL*

*AXEL* Młodszy ekspert

Kto by na tym tracił My czy BP? Dla BP jest to spory zysk - elitarki ida w ruch. Nie bez powodu widzimy wszystkie serwery i ranking ogolnoserwerowy. Poza tym informacja jest z niemieckiego FAQ-u a nie wyssana z palca:)

5. Errew

Errew Hrabia forum

podasz linka bo nie moge tam tego znalesc :/

6. ●Chiquita●™

Niemieckiego nie znam az na tyle dobrze, wydaje mi sie ze ten podglad jest na zasadzie dawnego JACKPOTA, oczywiscie moge sie mylic, bo tutaj to jedyne pewne bedzie wtedy kiedy sie ukarze juz na stale :p

Edit:
    Do tego o zarobku, to wydaje mi sie ze to by byl strzal w kolano :p

7. *AXEL*

*AXEL* Młodszy ekspert

Nie chce mi sie przegladac całego regulaminu forum i sprawdzac czy za wklejanie linków takowych nie grozi banicja, wiec w pasku adresu (strony głownej forum) wpisz zamiast "pl" - "de" forum wyglada identycznie jak nasze, wybierz dział faq i poszukaj tematu "Das Ligasystem"

Wiesz, nagrody nie są jakieś kosmiczne wiec kto nie chce nie musi brac udziału:) niech nawet bedzie ze podglad jak za dawnego jackpota tylko po co w takim razie taki wpis u nich? Raczej nie maja na celu oszukiwanie własnych graczy:) Poza tym wiemy doskonale jak czasami działa "Nasza" ekipa;p

8. ●Chiquita●™

Oj przyznaje, jednak mam nadzieje ze Nas az tak nie 'dobija' :)

9. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Samo to że nagrody są rozdawane do 10000 miejsca daje do myślenia :O Nwm czy na którymś serwerze jest tyle aktywnych graczy. Na polskim serwerze do tej pory wzięło udział niecałe 800 osób.

10. Errew

Errew Hrabia forum

aha spoko bylem na de ale pod faq nie szukalem tylko akcje specjalne pytania ogolne itd :)

11. BA_Modlishka

BA_Modlishka Guest

FAQ na naszym forum zostało zamieszczone w takiej postaci jakiej je otrzymaliśmy. Nie posiadało owej informacji.
    Dopytałam, gdyż przyznam szczerze sama nie byłam pewna i nagrody faktycznie będą przyznawane w zależności od miejsca jakie osiągniemy w rankingu globalnym.
    Informacja ta została dopisana do FAQ.

SMOD_Mróz lubi to.
  12. *AXEL*

*AXEL* Młodszy ekspert

W koncu, dziękuje:) Szkoda, ze o kilka mln elitarek i spedzonych dni na pergach za pozno:) Ale jak to mówia - lepiej późno niz wcale:)

BA_Modlishka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.