Blad System Ligowy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -bolo567-, 29 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -bolo567-

-bolo567- Forumowy żółtodziób

Dlaczego nie można przejść z ligi konika morskiego do ligi barakudy? Spełniam wymagania co do ilości PE ale znaczek mam na szaro i pisze "Nie spełniasz wymogów koniecznych do wykonania tego działania" przelogowałem się z mapy i ze stronki i nic nie pomogło. Spelniam wymagania co do.

Posiadam ponad 111.463.044 Punktów Elitarnych zajmuje miejsce w pierwszej 100, wybiłem podczas tego sezonu ponad 19 mln PE i dalej nie mogę awansować.

Ostatnie edytowanie: 29 lipca 2015
  2. https://board-pl.seafight.com/threads/system-ligowy-seafight.55754/
    Czy na pewno spelniasz wszystko tak jak zostalo opisane..? Zwroc uwage na fakt z nalezy zajmowac czołowe miejsce w Twojej aktualnej lidze..

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 lipca 2015
  3. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Czy problem wciąż występuje?

4. ItakCieZatopie!

ItakCieZatopie! Okazjonalny autor

Będąc w temacie ligi, dlaczego wczoraj gdy przechodziłem do ligi wyżej, zabrało mi monety rankingowe i pokazuje mi, że mam ich -2?

5. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

W FAQ (https://board-pl.seafight.com/threads/system-ligowy-seafight.55754/) jest odpowiedź na Twoje pytanie:

"UWAGA! Jeśli zmienisz ligę (nie ważne czy awansujesz, czy spadniesz), stracisz wszystkie zdobyte punkty ligowe oraz monety rankingowe."

Wyświetlanie -2 monet jest zapewne błędem, natomiast to, że zniknęły już nie.

6. ItakCieZatopie!

ItakCieZatopie! Okazjonalny autor

To zgłoś, że jest taki problem jak możesz :)

7. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Z tego co pamiętam, wczoraj na czacie napisałam Ci, żebyś z tym problemem zgłosił się do pomocy technicznej. Tutaj raczej nikt nie pomoże, tylko support :)

SMOD_*Angua* lubi to.
  8. zorza61

zorza61 Czeladnik forum

I co z tymi 30-toma minutami "maksymalnie" restart eventu

9. -CzarnaMgła-

-CzarnaMgła- Czeladnik forum

I co z tymi 30-toma minutami "maksymalnie" restart eventu

Co racja to racja ;d

10. -scandinavia-乂乂乂

-scandinavia-乂乂乂 Okazjonalny autor

myslales [...] ze w nizszej lidze nabijesz monet i zmienisz a tu lipa i bardzo dobrze.

/*Proszę nie obrażać graczy.
    Smod *Angua* */

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 września 2015
    CaptainSzabi lubi to.
  11. Adek[PL]

Adek[PL] Młodszy ekspert

witam mam zapytanie kiedy będą resetowane wyniki punktów elitarnych, 15-stego ale o której godzinie dokładnie.

12. Agunia1987

Agunia1987 Czeladnik forum

a propo ligi .bylam w lidze meduzy na 55 miejscu dzisiaj a w wygranych bylo napisane ze dostane 4 monety rankingowe a dostalam 1 i 0 miejsca na rozbudowe powinno byc 8 czyli co robicic w konia graczy czy jako serferzy nie nadarzacie za postepami gry ktory stworzyliscie czekam na 4 monety

13. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

A patrzyłeś/aś na ranking globalny?
    Problem został już zgłoszony.

14. ()Dagoth_Ur()

()Dagoth_Ur() Okazjonalny autor

Też mam problem z ligą barakudy w rankingu globalnym byłem 8926 więc powinienem dostać 1 monete, a nie dostałem nic.

15. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

ja też nie dostałem monet

16. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Niestety trzeba czekać, tak więc cierpliwości.

17. wrednygoryl

wrednygoryl Mieszkaniec forum

a jak były te odznaki zielone to co one dawały przejscie do innej ligi czy jak?

18. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Jeżeli chodzi Ci o te zielone strzałki w górę, które znajdowały się przy nicku graczy z lig konika morskiego oraz meduzy, jak patrzyłeś w ranking ligi to tak, oznaczały one, że grac spełnia wszystkie wymagania i może awansować do wyższej ligi.

19. wrednygoryl

wrednygoryl Mieszkaniec forum

aha ok wielkie dzięki pozdrawiam :) a awansowac mozna na koniec miesiaca czy jak to jest ?

20. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.