Blad System Ligowy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -bolo567-, 29 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

jak w temacie,nie dopisało jeszcze monet,czy coś ktoś zgłaszał w tej kwestii ?
    global eu 1

2. john009

john009 Koneser forum

to trzeba być w pierwszej setce na polska 1 czy global europa 1 by dostać jakieś nagrody ??

3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

monety dostajesz wedlug pozycji z rankingu wszystkich serwerow jest na samej gorze na liscie mi osobiscie tez nie dopisalo monet serwer pl1 :)

4. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Wczoraj błąd ten został zgłoszony.

5. VariaciK.*PL*.

VariaciK.*PL*. Forumowy żółtodziób

A mieliście odpowiednie miejsca? ja od samego rana dzisiaj mam, wczoraj nie sprawdzałem

6. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Raczej latwo sie znalezc w top 10 000 :D Z krzychem bylismy top 4 000 i brak monety :( :D:D:D Istna tragedia :D

7. CZIROKEZ

CZIROKEZ Młodszy ekspert

A ja się podepnę czy podczas zmiany ligi z wyższej na niższą tracimy bonus w postaci % do salwy?

8. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Tak, masz wtedy bonus do salwy odpowiedni z ligi do której przeszedleś.
    Chociaż jeżeli zdobyłeś efekt wspomagający z wyższej ligi za ranking to powinien on pozostać nawet, gdy zmienisz ligę.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 września 2015
  9. ___Adrian___

Na jednym loginie mam 3 konta :D konto głowne int1 i dla zabawy pl1 i pl2 :D I taki psikus ze monete dostalem na pl2 gdzie w ogole nie gralem a nie na glownym koncie gdzie powinienem :D

10. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Co do tych monet to jest to naprawdę dziwna sytuacja, błąd z ich niedopisywaniem został zgłoszony, jednak pojawiają się jeszcze przypadki gdzie po awansie odejmuje monety które się zdobyło nawet jeżeli aktualny ich stan wynosi 0. (Do np. stanu -10szt.)

11. Lobuuzek[USS].

Lobuuzek[USS]. Czeladnik forum

a dlaczego mi nic nie dopisano ani monet ani salwy a 3 miejsce zajelem:( gdzie to zglosic?

12. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Oczywiście pisz do supportu.
    A błąd z dopisywaniem monet był juz zgłaszany.

13. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Monety powinny już być dopisane :)

14. ___Adrian___

Kasa sie zgadza :D:D

SMOD_*Angua* lubi to.
  15. Errew

Errew Hrabia forum

czy wam tez dopisalo 2 x monety ?

16. Cezary.1992

Mi tylko 1 tak jak powinno byc

17. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Tak, jeśli wcześniej 15-go poprawnie Ci dopisało monety rankingowe otrzymałeś je teraz drugi raz. Jednak spora część graczy nie otrzymała tych monet we właściwym czasie, a teraz zostały dopisane wszystkim.

18. Cezary.1992

To niech odpisza albo wyrownaja pozostalym...

19. Temat nieaktywny.
    Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.