system misji, testów oraz natłok innych obowiązków na grze

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika *marcin1*, 17 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

czy jesteś za wprowadzeniem możliwości pobrania do 3 misji jednocześnie

1. tak

92,3%
  2. nie

7,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

Witam pragnę odświeżyć temat misji. Chodzi mi o to aby BP wprowadziło możliwość przyjęcia do trzech misji jednocześnie. Obecnie są nowe lvl i mnóstwo misji z tym związanych , korony, reputacja do trofeum, misje eventowe, testy i można zabrać tylko jedną misje co biorąc pod uwagę rozwój gry i jej czasochłonność jest beznadziejna.W innych grach BP tak już jest np darkorbit. Proponuje zatem aby BP wprowadziło możliwość pobrania jednocześnie 3 misji naraz co uprości nam grę oraz da więcej czasu na zabawę

2. SUMO

SUMO Zaawansowany

jestem zaaaaa!!!!1

3. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Zdecydowanie :D

4. dux-79pl-

dux-79pl- Zaawansowany

tak ja tez jestem za bo nawet robiac test , mozna przy okazji zrobic np misje koronowe , czy tez eventowe pomysl jak najbardziej na tak:)

5. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

Temat ten był już wiele razy omawiany i nic w tej sprawie nie jest zrobione. Kiedy gracze proponowali aby można było bonusy że skórek najlepszych przenosić na inne to bp wpadło na pomysł z sakwa i klejnotami( w sumie bardzo dobre rozwiązanie tylko nikt nie przypuszczał że to będzie takie drogie :(.
    I teraz każdy pływa w tym celu mu się podoba więc pomysły są brane pod uwagę więc zachęcam do głosowania może wezmą to pod uwagę w końcu

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.