Szakal - Koniec Gry :(

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Mя.Szaкal*PL*, 29 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *NeroN*GIT*

*NeroN*GIT* Młodszy ekspert

Ja mam konto tyle , że bez armat Lucek :)) hihihi :D

2. ☣$zczęka_Babci☣

☣$zczęka_Babci☣ Aktywny autor

O ile dobrze pamiętam to Ty też go nie omijałeś ;) więc coś mi tu nie gra :p

3. Mя.Szaкal*PL*

Mя.Szaкal*PL* Okazjonalny autor

Oj Seba Seba, to nie bylo by mozliwe, dziś gadałem z piotrkiem, dogadali byśmy się (nie chce nikogo obrażać) ale wiesz co odwalala Karolina na RC wiec nie wiem czy mialo by to sens.

ja go nie omijałem gdy mu tłumaczylem a czegoś nie rozumiał :))) slabe nerwy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 stycznia 2014
  4. Niezniszczalny

Niezniszczalny Okazjonalny autor

Szakal proszę Cię nie zwalaj to na nikogo.. Sam zauwazyles jak było , jak nie bylo jednej osoby .. Ale oczywiscie ty tego nie zrozumiesz teraz bo jestes zauroczony.. ale mam nadzieję że z czasem jednak zrozumiesz to/

5. ☣$zczęka_Babci☣

Okej, tyle ode mnie, powodzenia ;)

6. kondzio0000

kondzio0000 Czeladnik forum

Hmmm... Zajefajny filmik.

Co to za nutka w filmiku ?

7. Mя.Szaкal*PL*

tak wiem bylo inaczej jak go nie bylo ale powiedz mi czemu to on mnie bronil a nie ty ? seba czy piotrek ?

8. kondzio0000

TO DOWIEM SIE JAKA NUTKA ? :D

9. Niezniszczalny

Słuchaj Dominiczku ale przed czym on Cię broni .? Co.? My Tobie nic nie zrobilismy chcielismy w zgodzie sie jakos ogarnac , ale Ty nas zbanowałes.. Nie wiadomo za co... A ze Raider cię podpuszcza to nie nasza juz sprawa.. Myslisz dlaczego Piotrek odszedł za nami.? Co.? To co zaczęliście robic to bylo chamskie .. Widzisz ze wiekszosc osob nie czuje do niego sympatii .. Przypadek.? Nie sądze..

10. *NeroN*GIT*

*NeroN*GIT* Młodszy ekspert

xxx

taka prawda Byliście wszyscy a wszyscy odeszli Tylko dobrzy ludzie wedzą jak jest

11. kondzio0000

Szakal jaka nuta jest na filmiku WRRRRRRRRRRRRRRRRRR xD

12. ☣$zczęka_Babci☣

O ile dobrze wiem ten temat dotyczy zakończenia gry Szakala więc nie widze związku pomiedzy jego odejsciem a fauszywymi przyjaciółmi, poza tym Mati tego dnia nie było Cie z nami i sądze, że nie dokońca wiesz jak to wszystko przebiegało, więc proszę jesli masz cos do dodania to na temat tego temaciku ;)

13. Mя.Szaкal*PL*

ale seba zrozum zbanowalem was bo mnie wyzywaliscie, a co do raidera to ze sobie u ciebie przeskrobał nie znaczy ze ja mam go za to banowac, na moim miejscu co bys zrobil ? poszedl do BUR ? RAJ ? czy dał sobie spokój moze na stale moze na kilka miesiecy ?.

14. ☣$zczęka_Babci☣

Z tym wyzywaniem to juz lekko zaczynasz kręcić szakal, serio

15. Czy w formie pisanej, czy np. w utworze, wulgaryzmy na forum nie są dozwolone. Niestety ban.

Evanescence - My immortal. ;)
    ..ale poproszę małymi literami. :)

16. Mя.Szaкal*PL*

Еvаnеscеnsе - My Immortal (Band Version)

17. Niezniszczalny

Zrobisz co chcesz.. Ale co do tego typa.. nie będe wymieniał go po nicku, bo nie mam szacunku do niego.. Nie,nie tylko u mnie sobie przeskrobał , my Ci mówiliśmy miałes nas głeboko wolałes go niz kumpli których znasz bardziej... No ale coż tak mozna na Ciebie liczyc .. A co do bana to nikt nikogo nie wyzywał.. I weź tu nie wkrecaj..

18. kondzio0000

Dzięki Rafale ;P

SMOD_Leonardo lubi to.
  19. FreeForFun

FreeForFun Koneser forum

Sluchaj , osobiscie ja mam do niego zaufanie, wiem ze :czasami; przeginal no ale coz, taki jest, dzieki niemu weszlo cos nowego, ciagle praktycznie sie smielismy na Rc, a tak ? ciagle cisza,

20. Mя.Szaкal*PL*

Oj chłopaki chłopaki bez winy bym was nie zbanowal zaczeliscie sie rzucać na RC ze nie ma was w gildi a na RC bedziecie siedziec pluc sie od mnie i do raidera, nie powiem ze ja tez sie nie plulem bo tez darlem ry... ale co jak co wy zaczeliscie obrażac...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.