Szakal - Koniec Gry :(

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Mя.Szaкal*PL*, 29 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RaiderZRU

RaiderZRU Forumowy żółtodziób

Elo witam ... Tak was znał , że odeszliście jak widze muszę napisać coś w Tym poście bo mnie to też się tyczy . Wy mieliście to w głęboko , że ochodzi .. Nikt go nie zatrzymywał tylko przykre jest to że ci co z nim grali długo to olali . Polacy !! wierni tacy . A przykre w tym fakcie jest to , że Goliath i reszta pisała żeby został i im szkoda . Ruscy bardziej sie o niego troszczyli niż wy .. I wy sie nazywacie jego przyjaciółmi ?? . Raczej nie wydaje mi sie ... A co najazdu na moją osobe zobaczcie jak wy sie zachowujecie . Pozdro

2. Niezniszczalny

Niezniszczalny Okazjonalny autor

Dobra widze ze masz własna wersje.. Już jestes u nas skonczony.. Za te kłamstwa.... Przeciez Raider to Twój przyjaciel mogliscie we trzech grac.. hahah W d.. juz to mam .. rob co chcesz ... ale teraz naprawde przesadziłeś.. Pa

3. Mя.Szaкal*PL*

Mя.Szaкal*PL* Okazjonalny autor

no i co on jest fałszywą osobą? nie wiem czy kreci czy mowi serio ale co do rosyjskich graczy to prawda przejeli się tym

4. Niezniszczalny

Raider dla mnie jestes nikim.. Sam na czacie pisałes nasze kordy.. I co tak robi polak polakowi.? wiesz jak taka osoba sie nazywa prawda.? Pewnie wiesz...
    Piter tez nie udało ci sie zbanować,sam sie synu kompromitujesz ... Ty wiesz o co chodzi.. Żegnaj..

5. kamil1996

kamil1996 Forumowy żółtodziób

Witam witam. Widzę że i ja muszę się tu udzielić. Po pierwsze. Nikt nikogo zeby aż w takim stopniu nie wyzywał, to bylo dogryzanie Sb na wzajem. Po ddrugie wszyscy wiemy jaki jest Dominik nie wytrzymuje gdy ktoś mu co kolwiek powie złego. Po trzecie. Rosjanie naprawdę fajnie się zachowali, a rajder był niegrzecznym chłopcem Ale widzę jak z dnia na dzień jest coraz spokojniejszy ;p Ja muszę z wami chyba pogadać, z każdym z osobna żebyśmy się chociaż rozstali w zgodzie. Pozdrawiam panowie. I dodam że też Spodziewałem się ze jednak się pojednamy, wszyscy, ale już raczej za późno :'(

6. ☣$zczęka_Babci☣

☣$zczęka_Babci☣ Aktywny autor

Szakal prosze Cie znamy sie tyle czasu i dlaczego tak nęcisz ? Dobrze wiesz, że tego dnia nikt Cie nie wyzywał. Byłem najkulturalniejszy jak mogłem być, a Ty mi wyskakujesz, że Cie wyzywałem?
    Jak sobie przypomni ktoś z rc to pisałem kilkakrotnie o usunięcie mnie z rady i wyrzucenie z bractwa. Zdjęto mnie, ale nie wyrzucono, sam odszedłem, zobacz sobie w bractwie, nikt z was mnie nie wyrzucał, sam podjąłem taką decyzję i nie wciskaj mi kitu, że to nasza wina. Cały czas chce tę sprawe zakończyc dobrze, ale nie pozwalasz. Nie wiem nawet za co dostałem tego bana, siedziałem grzecznie na rc, dopóki cos Ci przeszkodziło i poszedł ban na mnie i na Sebe.
    Powtarzam Ci któryś raz z rzędu, nikogo nie obrażałem i nie snuj w moją strone takich oszczerstw bo tylko sie pogrążasz i tworzysz nowe zdanie na swój temat u mnie. Nie sądziłem, ze posuniesz sie do czegos takiego. Nawet nie odezwałem sie przez mikrofon tego dnia!
    Brak mi po prostu słów, czytając to co tutaj wypisujesz próbując zrobić z siebie ofiarę.

Witaj Raider.
    Jak przewiniesz sobie w góre troche to zobaczysz co napisal Seba, nie moglismy sie dogadac i po prostu odeszlismy. Dostalismy bana, trudno, postanowilismy sobie znalesc TS'a zeby móc w spokoju porozmawiac, wy zamiast odpuścić ciągle lataliście za nami szukając na serwerach gdzie siedzimy, smieszne ale prawdziwe. Nie wiem po co to robiliscie, skoro to przeciez my na was najechalismy :)
    Rajder Ty wrociels na rosje z innych powodów, grałes z nami moze przez 2 tygodnie i nagle zacząłes miec wiecej do powiedzenia, dopóki nie przegiąłes lekko granicy i nie dostales bana od szakala, później nagle sie zmieniłes obiecujac poprawe. Nic do Cb nie mam, ale nie uwazasz ze ta sprawa bardziej dotyczy szakala i mnie z Sebą ? Nie wiem jakim cudem nagle zacząłes sie tak martwić, skoro niespełna kilka dni wczesniej nawet nie miałes takiego zamiaru. Nie rozumiem w dalszym ciagu czemu na nas tak najeżdzacie.

Poglądy troche sie zmieniły, decyzja zapadła odeszlismy, to nie miało tak wyglądac a jednak wyszło tak jak wyszło. Nie chce mi sie całej tej sytuacji komentowac, ale weźcie sobie to do serca prosze, że skoro już jest cała ta sytuacja to czasu raczej sie nie cofnie, co ma być to będzie, szakal idzie na PL1 wy sobie grajcie dalej w PL.
    Tylko błagam was, nie wymyślajcie takich oszczerstw w naszą strone..

Spoko Kamil do Ciebie jeszcze nadziei pozostało, tak wiec spokojna głowa ;)

7. RaiderZRU

Jestem nikim a ty jesteś zwykłym Fałszywym petem którego gasze ... Pisałem kordy teraz sie tłumacz jaki zły jestem dla Cb :) . Robiłes wjazd na mnie to tak się to kończy .. Wiesz jak ta osoba isę nazywa .. Wiem pewnie lepiej niż ty i znam zasady lepiej .. Ty wszystkie złamałeś .. Mówisz że polak polakowi to robi .. Przytocze ci coś . Miewam różne akcje dziwne, mordo, lecz ty to znasz
    Wiesz, że gdy brat kopie brata znaczy stracił swoją twarz .. Proste .. Ty możesz tego nie pojmować ... I Bujaj sie

8. Mя.Szaкal*PL*

szczeka no spoko naogol klniesz jak dostaniesz topke od ruskich xD teraz nie pamietam co sie wydarzyło nie chce z robic z siebie poszkodowanego a co do tego mowisz zebym sprawdzil ze sami odeszliscie, tak sami odeszliscie wiec dlaczego karolina mi afere zrobiła na RC ze was wyrzuciłem ? przez 20 minut albo dluzej ciagle krzyczała ze was wyrzuciłem. i wszystko spadło na mnie, czemu ?

9. RaiderZRU

Szczęka teraz mówisz że odchodzicie z mojego powodu a na RC pisałeś z sebą , że ci się alians nie podoba .. I kto tu kłamie dalej postów nie będę chyba pisał Bo to nie ma sensu chcecie się oczyścić żeby z kogoś zrobić wała przykro mi

10. FreeForFun

FreeForFun Koneser forum

zakończmy to tak żeby nie bolało nas już nic :c :D

11. ☣$zczęka_Babci☣

Masz wspaniałą pamięć, szkoda tylko ze ta sytuacja nie jest związana z tym o czym aktualnie piszemy. Ciagle kląłem jak dostawałem topki ? heh ciekawe, nie wiedziałem że tak reaguje.
    Co do Karoliny to oddzielny temat do rozmowy, sam wiesz, że jest "nowicjuszem" i jako naczelnik powinieneś na spokojnie jej wytłumaczyć, że sami odeszliśmy, albo po prostu gdybys nie dał nam bana za nic nie doszlo by do tego co ponoć doszło. Nie wiem czemu teraz zwalasz wine na Karoline.. Prosze Cie zakończmy to tak jak jest, od początku nie chciałem zamętu, ale widocznie musze tutaj układać te swoje wierszyki ;)

Jestes zabawny, nie odszedłem z Twojego powodu, źle coś zinterpretowałeś :) Czytaj ze zrozumieniem, a może napatoczysz sie na fragment, gdzie jest napisane dlaczego odeszliśmy.

12. kamil1996

kamil1996 Forumowy żółtodziób

Jeszcze jedno. Karolina powiedziała mi że to wszystko przez te kary w postaci pereł, mogliście powiedzieć ze wam się to nie podobało... Cytuję jej słowa"to było śmieszne, do czasu potem zaczęło to każdemu przeszkadzać". Nie wiem ja teraz nie mam zzamiaru wchodZić na RC, czy ts bo wspomnienia wracają :'( , ale mam nadzieję ze zechcecie ze mną pogadać kiedyś..

13. Niezniszczalny

Ty jako jedyny mozesz przyjsc do nas na TS pogadac .. Drzwi są otwarte..

14. ☣$zczęka_Babci☣

Kolejny zły powód kamil, akurat mowy o podatku w postaci pereł to nie było ;)

15. RaiderZRU

Dobra tu piszecie , że się dogadać nie mogliście na Ts MÓWILIŚCIE ŻE alnias komu innemu powiecie że Wam perły na bractwo przeszkadzały .. Mnie to rypie : )) . To jest post na temat końca gry szakala a nie Sprute zaczeliście .. sami zaczeliście na forum komentować mnie i wg... Ale jesteście pewnie bez winy znowu ... Prosze skończcie pisać .. Booo to nie post na ten temat . Dziękuje

16. ☣$zczęka_Babci☣

Tyle ode mnie w tej dyskusji, dobranoc i powodzenia jeszcze raz

17. Raider się zmienil ? watpie wczoraj na RC sobie siedze na kanale ( pisal do osoby z kanalu zeby mnie gonic z RC bo ja siedze zeby tylko boty klepac ) , próbowal sam mi przeszkadzac Lucyfera kontem po x topkach sie uspokoil XD potem zaczął na mnie najezdzac ,że się postara abym nie mial życia na serwerze (jakoś Ci się to nie udalo bo nikt mnie jakoś nie topi z aliansu , i podejrzewam że jakbyś mnie zaczął topić przy aliansie z Tagiem mnie na bezgildii sam bys od nich denko zarwal ) :) więc Szakal za mocno w niego wierzysz jak dla mnie on jest warty mniej niż zero :p , pozatym wiesz czemu odszedlem , bo po odejsciu Sebów ganialiscie ich po ts -ach i jechaliscie na nich na rc 3razy chyba was prosilem zebyscie sie uspokoili 0 reakcji , ja w takim towarzystwie nie mam zamiaru grać .

i to tyle co mam do powiedzenia 3m się mam nadzieje ,że zobaczysz kto jest kim oby nie za późno powodzenia :)

18. Mя.Szaкal*PL*

ojej co mnie obchodzi co on ci robil przeciez to wasza sprawa, jestem młodszy a widze ze to wy ostatnio zachowujecie sie jak dzieci w gildi bylo tak samo nie umiecie rozwiazyywac problemow a co do tego ze nas upominaleś to ani razu nic takiego nie slyszalem, gralismy dlugo, teraz juz odchodze z RU2 czy nie mozna sie pogodzic ? wedlug was nie ciągle jakies problemy...

19. nie chodzi o to ,że ma problem bo go nie mam tylko chodzi o to ,że ty masz pretensje do osób do których ich nie powinienes mieć :p

20. Mя.Szaкal*PL*

czy ja mam pretensje ? ja juz nie gram i z tego co widze jestes zle poinformowany.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.