Szaman Voodoo kl. 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 15 kwietnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam i przepraszam ostatnio zbierałem skrzynki na mapach morza i znalazłem statkiem spectare szamana 1x szaman klasy 3 + 2 armaty 60 f miałem go 5 dni dziś już znikną rozumiem to ale nie rozumiem tego co jest podane na forum
    • Szaman Voodoo poziom 3 (3 dni)
    • Szaman Voodoo poziom 3 (14 dni)
    wiec którego szamana wylosowałem bo już nie wiem kiedy wchodzę do stoczni Szczegóły i załoga to widzę dalej szamana Voodoo kl 3 wiec proszę mi to jakoś wytłumaczyć bardziej sprecyzować na ile on jest dziękuje pozdrawiam.

2. bzyk0223

bzyk0223 Okazjonalny autor

ja bym na twoim miejscu napisal do suportu iprzedstawil im sytuacje jak to wyglada a oni ci powiedza co i jak

3. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

ja ostatnio trafilem szamana pz3 +3armaty 60f oczywiscie w spectakre wyslalem zapytanie do suportu to mi odpisali ze szaman jest na 16dni

4. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Jeżeli w skrzyni dostałeś 2 armat 60 funtowe to w skórce spectare szaman zostaje na statku przez 4 dni. W twoim przypadku otrzymałeś skrzynkę z 2 armatami, a więc na 4 dni :).

5. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam tak zgadza się w skrzyni były tylko 2x armaty 60 f więc szaman jest na 4 dni i jest OK :)

6. Skoro sprawa wyjaśniona, to zamykam.

Pzdr. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.